X

inscrie-te la newsletter

Ivatherm lansează șervețele demachiante

June 8, 2017 in beauty / noutati

Ivatherm adaugă în portofoliul său cel de-al 53-lea produs, șervețelele demachiante pentru față și ochi. Ingredientele cheie care se găsesc în șervețele sunt apa thermală Herculane (care se regăsește în toate produsele Ivatherm), extracul de iederă și vitaminele B5 și E. Datorită acestui mix , șervețelele promit curățarea în profunzime chiar și a machiajului rezistent la apă, precum și calmarea și hidratarea tenului.

Eu în general nu folosesc șervețele demachiante. Dar sunt acele momente în viață când lenea mă împiedică să trec prin pașii pe care îi urmez de obicei atunci când îmi demachiez tenul, așa că am cam mereu în casă un pachet cu șervețele. De asemenea, sunt ideale pentru călătorii sau de ținut în geantă pe perioada verii pentru momentele când trebuie reaplicată peste zi crema cu factor de protecție solară.

servetele demachiante IvathermȘervețelele demachiante Ivatherm sunt recomandate pentru curățarea și demachierea tuturor tipurilor de ten, chiar și cel sensibil. Pachetul conține 25 de șervețele și prețul este de 28,26 lei. Puteți cumpăra șervețele fie din magazinul onlinefie din farmaciile selecționate din București și din țară. Dacă vă doriți să încercați șervețelele demachiante Ivatherm, fiți cu ochii pe pagina de Facebook a blogului, pentru că va urma un concurs acolo.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top