X

inscrie-te la newsletter

Ivatherm Ivahidra+ – gel de spălare

September 8, 2015 in beauty / cosmetice

După cum probabil știți, în ultima vreme am primit pentru testare câteva produse de la Ivatherm. Unele dintre ele îmi plac destul de mult, iar câteva nu pot spune că se potrivesc foarte bine tenului meu. Ivatherm are în portofoliu trei geluri de curățare: Ivadermaseb, Ivapur și Ivahidra+. De-a lungul timpului, le-am încercat pe toate trei, iar cel din urmă mi-a plăcut cel mai mult și așa că despre el o să vă povestesc în această postare.

Ivatherm Ivahidra+ este destinat pielii sensibile, uscate și atopice. Deși pielea mea nu se confruntă cu aceste trei probleme la modul grav, prefer astfel de geluri de curățare întrucât posibilitatea de a-mi usca tenul este mult mai scăzută.

Ivatherm Ivahidra+

Folosesc Ivatherm Ivahidra+ zilnic, atât dimineața, cât și seara, împreună cu mult-adoratul meu burețel konjac de la EcoTools, pe care l-am pomenit de nenumărate ori. Prima impresie a fost că are consistența unei loțiuni, mai degrabă decât a unui gel. De asemenea, dacă preferați ca gelul de curățare să facă multă spumă, acesta nu este pentru voi, întrucât face foarte puțină spumă. Eu mă încadrez în categoria celor cărora nu le place spuma multă decât în cadă, pentru că mi se pare că se clătește mult mai greu și dimineața mai ales chiar nu am răbdare și nici timp pentru asta.

Aspectul cel mai important însă este că nu usucă deloc pielea și o curăță foarte bine. De asemenea, printre ingrediente, se numără și acidul lactic care este un exfoliant chimic. Acesta face parte din categoria acizilor alfa-hidroxi și printre beneficiile acestuia se numără faptul că îmbunătățește bariera lipidică a pielii și ajută la hidratarea acesteia. Ivatherm Ivahidra+ poate fi folosit atât pe ten, cât și pe pielea corpului.

Gelul de curățare Ivatherm Ivahidra+ poate fi cumpărat din farmacii sau direct de pe site-ul Ivatherm și costă 45,73 lei pentru 250 mililitri de produs.

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top