X

inscrie-te la newsletter

Iubesc primăvara!!!

April 4, 2013 in random

N-am mai făcut de tare mult o leapșă și asta a venit la fix. Mai ales că adooooor primăvara!

Este anotimpul meu preferat, mereu a fost și mereu va fi. Nu știu zău dacă m-a nominalizat cineva, însă dacă a făcut-o, imi cer scuze dar sunt cam în urmă cu cititul blogurilor. 

1. Care este oja ta preferată primăvara?

Păi am două oje care-mi plac extrem de mult, deși, dacă vă vine să credeți, n-am folosit-o încă pe niciuna. Dar sunt mai mult decât sigură că ambele vor fi abuzate la maxim în această primăvară. Este vorba de ESSIE Haute as Hello și BARRY M Berry și le veți vedea cât de curând la Oja Săptămânii.

2. Care este culoarea ta preferată pentru buze în această primăvară?

Iar nu m-am putut opri la un singur produs, ci am ales trei: noile mele lacuri de buze Apocalips de la RIMMEL: Celestial, Apocaliptic și Stellar. Îmi plac extrem de mult atât din punct de vedere al calității, cât și culorile pe care mi le-am ales. În curând, revin cu review pentru ele. 

Desigur, că încă mai port și rujul Rebel de la MAC, deși e o nuanță mult mai potrivită pentru anotimpul rece. 

 3. Arată-ne rochia ta preferată pentru primăvară!

Este o rochie recent cumpărată de la PRIMARK, care-mi place la nebunie. În ultimul timp, sunt obsedată să port negru. Mult negru! Iar această rochie vine perfect cu dresuri negre și geacă de piele. 

4. Care este floarea ta preferată?

Lalelele albe sunt de departe preferatele mele. Dar, în general îmi plac toate florile albe. 

5. Care este eșarfa/accesoriul tău preferat?

Îmi place foarte mult o eșarfă pe care o am de foarte mulți ani și pe care nici nu mai țin minte de unde am cumpărat-o. Dar am o bănuială că de la KOTON

Cât despre accesoriul meu preferat, primăvara și vara nu pot trăi fără ochelari de soare. Am o grămadă de perechi, însă recent mi-am cumpărat unii noi care au devenit preferații mei și sunt de la OSCAR DE LA RENTA

Și tot aici, aș mai adăuga și geanta pe care o port non-stop de două săptămâni. Este cumpărată de la PRIMARK și este perfectă pentru primăvară!

6. De care trenduri pentru primăvară ești super entuziasmată primăvara aceasta? (machiaj, modă sau ambele)

Drept să vă zic, trendurile în machiaj nu sunt punctul meu forte. Nu sunt o fanatică a machiajului, deci nici nu urmăresc ce se mai poartă. Însă, cu trendurile în modă sunt mereu la curent și încerc să adaptez personalității și stilului meu tot ceea ce-mi place.

7. Lumânarea ta preferată.

Nu prea folosesc lumânări, mai ales primăvara/vara. Prefer tartele de la YANKEE CANDLE, iar preferata mea este de departe cea cu miros de liliac care arde fix acum în aromatizorul meu. 

via

8. Parfumul/spray-ul de corp?

Parfumul meu preferat – de fapt singurul care-mi place ca să fiu sinceră – este MICHAEL KORS. Recent am cumpărat o nouă sticlă și sunt cum nu se poate mai fericită. Spray de corp nu folosesc. 

9. Cum este primăvara acolo unde locuiești?

Momentan, se prezintă cam jenant că plouă de vreo câteva zile. Însă am observat că astăzi spre seară a început să se mai lumineze afară, ceea ce mă bucură nespus. Cu temperatura sunt ok – acum sunt în jur de 8 grade. Îmi place ca primăvara să fie primăvară și vara vară. În București, din păcate, uneori se sare de la iarnă direct la vară, lucru care nu mă încâNtă deloc. Vreau ca până în iunie temperatura să nu sară de 15 grade. 

10. Ce-ți place cel mai mult la anotimpul ăsta?

Totul! Iubesc primăvara, așa cum spuneam și la început. Îmi place mirosul de proaspăt, iarba verde, copacii înfloriți, lumea este parcă mai vioaie, eu sunt mai optimistă, e ziua mea, vacanța de primăvară, 1 mai cu a ei Vama Veche, flori, piață cu de toate…și chiar și ploile, dacă nu exagerează. 

11. Faci curățenie de primăvară?

Până acum vreo doi ani, făceam treaba asta în fiecare an. Însă, așa de leneșă m-am făcut de la un timp, încât am abandonat acest proiect. În această primăvară, intenționez să tai copacul și să pun osul la treabă că e cam dezastru pe la mine prin casă. Am o grămadă de haine pe care nu le port și-mi ocupă de pomană loc prin dulapuri, așa că asta e primul task: o reorganizare a dulapurilor și actualizarea magazinului meu virtual.

12. Planuri pentru vacanța de primăvară sau ați plănuit o vacanță pentru perioada următoare?

Păi abia ce m-am întors din vacanță și deja îmi fac planuri pentru cea de vară, pe care cel mai probabil o voi petrece tot în Anglia. Cel puțin o parte din ea. De asemenea, îmi doresc ca de 1 mai să merg în Vama Veche că n-am mai fost primăvara de vreo 3 ani. Vom vedea…

Acestea fiind spuse, vă doresc o primăvară minunată, plină de flori și optimism cât cuprinde! Și cine vrea să preia leapșa, este binevenit s-o facă! 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top