X

inscrie-te la newsletter

Hidratare și relaxare pentru o săptămână, în doar 15 minute

March 31, 2017 in beauty / cosmetice / VIDEO

Ani de-a rândul am fost mare iubitoare de măști de față și aveam chiar o colecție frumușică, în care adunasem măști pentru diferite nevoi ale tenului. În 2015, mi-am pierdut însă pasiunea pentru aceste produse de îngrijire și am renunțat complet la ele, deși știam că rezultatele merită efortul. Așa că spre sfârșitul lui 2016, am început din nou să-mi îndrept atenția spre măștile de față și acum le folosesc cel puțin o dată pe săptămână.

Cea mai la îndemână opțiune atunci când vine vorba de măști de față sunt cele de tip șervețel Garnier Moisture+, cu cele trei variante ale sale: Aqua Bomb (revitalizantă cu rodie), Comfort (hidratantă și calmantă cu mușețel) și Freshness (purificatoare cu ceai verde). Sunt foarte ușor de aplicat și nu este nevoie decât de 15 minute pentru a acționa. Rezultatul? Hidratare cât pentru o săptămână.

Garnier Moisture+

Dacă îmi urmăriți constant blogul, știți deja că momentul meu preferat pentru a-mi aplica o mască de față este atunci când fac baie. Așa că am făcut un scurt clip în care vă arăt exact cum folosesc Garnier Moisture+. Măștile de față Garnier Moisture+ sunt disponibile în Cora, Carrefour, Auchan și DM, la prețul de aproximativ 10 lei.

*acest clip face parte din campania de promovare a măștilor Garnier Moisture +

Sper că v-a plăcut clipul și nu uitați să vă abonați pentru a fi la curent cu noutățile. Mulțumesc de vizionare!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top