X

inscrie-te la newsletter

Gel spumant demachiant Gerovital Happiness

April 6, 2016 in beauty / cosmetice

Folosesc Gelul spumant demachiant Gerovital Happiness de prin luna februarie și, deși l-am pomenit în clipul cu produsele preferate ale lunilor ianuarie-februarie, m-am gândit să-i fac și un scurt review pentru cele care încă nu s-au lăsat convinse să-l încerce.

Gama Gerovital Happiness a fost lansată în anul 2015. A făcut furori și-am auzit o grămadă de lume care laudă produsele din această gamă, 17 la număr. Gelul spumant demachiant este al doilea produs pe care eu îl încerc din această gamă și îl folosesc și în prezent.

Gelul spumant demachiant Gerovital Happiness

Când vine vorba de geluri de curățare, îmi place să încerc cât mai multe și, slavă Domnului, sunt o grămadă de opțiuni pe piață. Folosesc Gelul spumant demachiant Gerovital Happiness de două ori pe zi, atât dimineața, cât și seara. Deși este demachiant, îl folosesc după ce mi-am demachiat în prealabil ochii și tenul cu produse pe bază de ulei. Însă, în luna februarie, am fost plecată la Sighișoara pentru câteva zile și m-a lovit lenea cea mare, așa încât nu am mai urmat rutina mea bine pusă la punct și am folosit pentru demachiere doar acest produs. Ei, vreau să vă spun că și-a făcut treaba mi-nu-nat! A demachiat și ultima urmă de rimel fără nicio problemă.

Gel spumant demachiant Gerovital Happiness

Gelul spumant demachiant Gerovital Happiness este destinat tenurilor mixte sau grase și conține extract de afine. Chiar dacă este destinat acestor tipuri de ten, nu usucă deloc pielea. Multe dintre produsele care sunt pentru ten gras au acest prost obicei, însă cu acesta nu e cazul. De asemenea, conține și particule exfoliante, lucru care nu m-a încântat absolut deloc la început. Eu nu mai folosesc exfoliante mecanice pentru ten de câțiva ani de zile, ba chiar fug de ele. Însă, particulele din gelul ăsta sunt atât de fine că nu se simt aproape deloc.

Singurul dezavantaj pe care-l găsesc acestui produs este faptul că, din cauza particulelor abrazive, se înfundă capacul și nu mai curge produs. Așa că de fiecare dată când îl folosesc, deșurubez capacul și torn direct din sticlă. Nu o dată mi s-a întâmplat să torn prea mult produs…

Sticla conține 200 de mililitri de produs și costă 10,71 lei. Puteți cumpăra Gelul spumant demachiant Gerovital Happiness direct de pe site-ul Farmec.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top