X

inscrie-te la newsletter

Gătește sănătos. Acasă

November 11, 2014 in dieta / lifestyle

Joia trecută, am fost la un eveniment care mi-a plăcut mult ca și organizare, dar și pentru faptul că mi-a atins o coardă sensibilă: aceea a gătitului sănătos. 
Probabil c-ați mai citit la mine pe blog despre lupta pe care-o duc de mai bine de un an pentru un stil de viață sănătos (mâncare sănătoasă și mult sport). Nu e ușor și adesea o dau în bară, mai ales la capitolul mâncare. 

Evenimentul în cauză a avut ca și temă gătitul sănătos, acasă. SKIN
MEDIA
, un jucător important pe piața de import și distribuție IT&C (distribuitorul oficial Nikon), s-a parteneriat cu JARDEN CORPORATION, numărul 1 în lume pe piața electrocasnicelor, și au lansat opt branduri de produse destinate unei alimentații sănătoase

Acestea includ game de produse recunoscute la nivel mondial pentru inovația în tehnicile de gătit: storcătoare multifuncționale și prin presare la rece, aparate de gătit electrice slow cooking și în vid, aparate de vidat alimentele, aparate de pregătit paste în casă, blendere și aparate de făcut cafea. Mai jos, puteți vedea o parte dintre acestea.

Breville Blend Active

www.breville-romania.ro

blender sport

Breville Blend Active

Crock Pot

www.crockpot-romania.ro

aparat de gătit electric slow cooker

Crock Pot

FoodSaver

www.foodsaver-romania.ro

ambalare în vid

FoodSaver

storcător Kuvings

www.kuvings-romania.ro

storcător Kuvings

Marcato

www.marcato-romania.ro

mașină de făcut paste

Marcato

Blender Oster

www.oster-romania.ro

Blender Oster

SousVide

www.sousvidesupreme-romania.ro

primul cuptor cu apă din lume, ce folosește tehnica de gătire sub vid 

SousVide

Vita Juicer

www.vitajuicer-romania.ro

dispozitiv multifuncțional ce combină 4 funcții: stoarcere, presare, blenduire și Vitatec®

Vita Juicer

Dintre toate produsele de mai sus, cel mai mult mă atrage Crock Pot-ul și Breville Blend Active, pe care mi-l doresc de foarte mult timp, pentru că mi se pare foarte de ușor de folosit. Practic bagi ingredientele pentru smoothie-uri în el, amesteci, iei paharul și-ai ieșit pe ușă. Acum am un blender care, deși funcționează foarte bine, nu este la fel de practic și este și destul de greu de curățat, mai ales atunci când sunt pe fugă. 

În ceea ce privește organizarea evenimentului, gazda serii a fost Adrian Hădean, blogger culinar și unul dintre jurații Master Chef de la ProTV. Toți participanții au fost invitați la un concurs de gătit cu premii: au fost împărțiți în mai multe echipe și au trebuit să gătească paste de la zero. Eu nu m-am înscris, pentru că eram prea ocupată să savurez minunata mâncare gătită cu aparatele de mai sus haha. Acum pe bune, cred c-a fost cel mai delicios eveniment la care am participat. M-am bucurat tare pentru că fetele mele (Cristina, Jules și Isabela) au fost cele care-au fost alese de către Hădean ca și câștigătoare 😀 

ADRIAN HADEAN

SKIN MEDIA

SKIN MEDIA

ADRIAN HADEAN

SKIN MEDIA

Și câteva delicatese pregătite cu noile aparate electrocasnice 😀 

SKIN MEDIA

SKIN MEDIA

SKIN MEDIA

SKIN MEDIA

SKIN MEDIA

SKIN MEDIA

SKIN MEDIA

SKIN MEDIA

Sper că nu v-am făcut poftă 😀 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top