X

inscrie-te la newsletter

GARNIER Moisture Match *WAKE ME UP*

July 20, 2013 in beauty / cosmetice

Bine v-am regăsit, doamnelor! Astăzi m-am întors din vacanță. A fost cea mai frumoasă vacanță ever, dar cum am tras chiulul grav, mă apuc de treabă pe blog.

Am senzația că mi-am cam ieșit din mână, dar sper să-mi revin 😀 

Așa că astăzi o să vă povestesc despre o cremă nou-nouță. Garnier a lansat recent pe piață gama Moisture Match care cuprinde cinci creme hidratante concepute pentru diferite tipuri de ten. Gama cuprinde Shine be Gone pentru ten mixt spre gras, Start Afresh pentru ten normal, Goodbye Dry pentru ten uscat, Wake Me Up pentru ten tern și Protect&Glow pentru tenul expus la soare. 

Așa cum am mai spus in dese rânduri, problemele principale ale tenului meu sunt aspectul tern si nuanța lui neuniformă. Cu asta lupt eu zi de zi și asta încerc să corectez. Așa că Wake Me Up este crema care mi-a făcut cel mai mult cu ochiul din toate cele cinci prezente în această gamă. Cine nu-și dorește să se trezească dimineața cu un ten radios?! Eu una asta-mi doresc foarte mult. 

Am început să folosesc Wake Me Up în urmă cu o săptămână și o să vă spun primele mele impresii. Așa cum am spus și mai sus, Wake Me Up este special concepută pentru tenurile terne, lipsite de strălucire, obosite. Îmi place foarte mult că are o textură foarte ușoară, de gel, ceea ce e perfect pentru vară când nu prea-ți vine să pui pe față creme greoaie, care intră greu în piele. 

Fiind un gel energizant care promite să ofere tenului iluminare instantanee, eu îl folosesc cu precădere dimineața. Mai întâi aplic o cremă de ochi, ca ma apoi să aplic acest gel. Aștept câteva minute și aplic și o cremă cu factor de protecție, fără de care nu ies din casă. Fiind plecată în vacanță, am ieșit în fiecare seară fără excepție și mi-am permis să folosesc acest gel și seara înainte de aplicarea machiajului. Este o excelentă bază pentru fondul de ten. Având o textură atât de lejeră, fondul de ten se aplică foarte ușor și se întinde foarte frumos. 

Ceea ce-am apucat să observ după doar o săptămână de folosire este că într-adevăr acest gel oferă luminozitate pielii. În afară de asta, îmi place mult că nu-mi îngrașă pielea. Vara asta tenul meu este destul de gras, lucru care trebuie să recunosc că nu-mi displace. Am avut destul timp un ten deshidratat și m-am luptat destul cu pielea descuamată de aveam impresia la un moment dat că niciun fond de ten nu se mai așeza așa cum îmi doream eu. Am mai spus și repet: cred că tenul gras este mult mai ușor de ținut sub control decât cel uscat. După ce tenul meu a trecut de-a lungul anilor prin toate fazele posibile,  îl prefer clar pe primul. E adevărat că uneori ai ceva bătăi de cap și fața lucește ca un bec după câteva ore, dar dacă ai o bază bună de machiaj și un fond de ten ok care să ți se potrivească, cred că poate fi ținut sub control. Wake Me Up hidratează pielea, dar nu o îngrașă deloc ceea ce este perfect pe căldurile astea înnebunitoare.

Gelul se găsește la prețul de aproximativ 20 lei și tubul conține 50 ml de produs.

După o săptămână de utilizare zilnică, mă declar deocamdată mulțumită de acest gel. Rămâne de văzut cum se va comporta pe viitor. Dacă vă doriți un ten luminos dis-de-dimineață și dacă sunteți cuminți, s-ar putea ca în zilele următoare să am o surpriză pentru voi.

Până atunci însă, îmi doresc să știu câte dintre voi sunteți curioase să încercați acest produs? Aveți probleme cu tenul tern? 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top