X

inscrie-te la newsletter

Foreo Luna Play Plus

January 14, 2019 in beauty / cosmetice

Ani de zile m-am tot învârtit în jurul Clarisonic-ului pentru că mi-l doream foarte mult, dar nu puteam să-mi justific prețul, cu atât mai mult cu cât capul periei trebuie înlocuit regulat. Apoi, mi s-a pus pata pe Foreo, pentru că-mi ieșea tot timpul în cale pe rețelele de socializare. Știam de la prietena mea Ioana că îl folosea de ceva vreme (altă variantă) și că e mulțumită de el, așa că am zic că la prima ocazie, îl cumpăr. Nu am mai apucat să fac asta, pentru că mi-a dat Ioana cadou un Foreo Luna Play Plus.

Foreo Luna Play Plus face parte din rutina mea de îngrijire a tenului de la finalul lunii Noiembrie. Dacă vreți să vedeți exact cum îl folosesc, vă recomand clipul meu cu rutina de îngrijire a tenului pe timp de iarnă, pe care l-am postat la începutul lui Decembrie. Foreo Luna Play Plus este o perie de curățare a feței și încă dinainte de a o folosi, prima impresie a fost că este mai blândă decât Clarisonic, datorită faptului că are peri din silicon, pe când Clarisonic îi are din plastic. Știți că eu fug de exfolierea mecanică a tenului, mai ales acum iarna când am tenul foarte uscat și sensibil, așa că era foarte important pentru mine să simt că Foreo nu-mi agresează absolut deloc pielea.

Foreo Luna Play Plus este disponibil în șapte culori și are două tipuri de peri: unii mai mici pentru curățarea porțiunilor mai mari cum sunt obrajii, și unii ceva mai mari, pentru curățarea zonelor mai mici – aripile nasului, între sprâncene etc. Varianta asta de Foreo nu se încarcă, ci are baterie normală și poate fi folosit până la 400 de ori până când aceasta trebuie înlocuită. E foarte mic și compact – 64 x 60 mm – și este însoțit și de o carcasă, ceea ce-l face foarte potrivit și pentru deplasări.

Foreo Luna Play Plus

Foreo Luna Play Plus folosește pulsații T-Sonic – 8,000 pe minut – care ajută la curățarea în profunzime a pielii și masarea ei. Plus că senzația este foarte plăcută și relaxantă. Datorită faptului că perii sunt din silicon non-poros, nu adună bacterii și se usucă destul de repede după folosire.

Inițial, foloseam peria de două ori pe zi, dimineața și seara. Însă, după vreo săptămână, mi-am dat seama că e prea mult pentru pielea mea și fac mai mult rău decât bine, așa că am început s-o folosesc doar seara, după demachiere. Îmi umezesc fața, aplic gel de curățare și apoi îmi masez pielea timp de aproximativ un minut cu Foreo Luna Play Plus, care odată pornit, vibrează. Curăță foarte bine și are și un ușor efect exfoliant, ceea ce mie-mi convine de minune. Imediat ce am renunțat la folosirea de două ori pe zi, am început să văd și efecte pozitive asupra pielii: mult mai netedă și luminoasă, fără să mi-o usuce și mai tare, așa cum se întâmplase inițial.

Eu mă bucur din suflet că a ajuns în viața mea și m-am obișnuit atât de tare, că nu-mi mai vad rutina de îngrijire a tenului fără ea. Prețul diferă în funcție de unde este cumpărat, dar pe site-ul oficial este 229 lei.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top