X

inscrie-te la newsletter

Fond de ten L’Oreal Infallible Matte

October 13, 2015 in beauty / makeup

În sfârșit pot să fac review la unul dintre fondurile de ten pe care mi le-am cumpărat când am fost în vacanță: L’Oreal Infallible Matte. Mi-a luat mult, știu, dar am o explicație! De fapt, chiar două: nuanța era mult prea deschisă pentru tenul meu în perioada verii și nici nu se potrivea foarte bine cu crema cu FPS pe care-am folosit-o în acea perioadă. Însă acum că am apucat să-l folosesc zilnic de vreo două săptămâni, pot să vă spun părerea mea despre dumnealui.

În primul rând, L’Oreal Infallible Matte nu se găsește, din păcate, pe piața din România. Dar, nu disperați că întotdeauna se găsește o soluție atunci când vrei cu adevărat un produs. Se poate comanda direct de pe site-ul Boots care livrează și în România de câteva luni și costă 7,99 lire (de multe ori, Boots are oferte). De asemenea, este disponibil și pe aoro, la prețul de 49 de lei. Fondul de ten este disponibil în șase nuanțe, iar cea pe care eu o am este 11 Vanilla care mi se potrivește perfect dacă nu folosesc autobronzant și las tenul în nuanța lui naturală.

L'Oreal Infallible Matte

Consistență și ambalaj: ambalajul lui L’Oreal Infallible Matte este foarte practic și este tipul meu preferat de ambalaj: tub din plastic, cu vârful ascuțit care dozează produsul exact așa cum trebuie. De asemenea, consistența lui me gusta mucho: este cremos-lichid. E perfect pentru luat în călătorii!

L'Oreal Infallible Matte

Aplicare: L-am aplicat în multe feluri, dar cel mai mult îmi place să folosesc Beauty Blender-ul, pentru că dă cel mai frumos rezultat posibil. Iau puțin produs și punctez toată fața, iar apoi cu Beauty Blender-ul umed folosesc mișcări de tapotare. Prin mișcările de tapotare mi se pare că fondul de ten se așează foarte bine pe față, umple porii și liniile fine/ridurile și cred că tocmai ăsta este unul dintre secretele Beauty Blender-ului.

L'Oreal Infallible Matte

Acoperire și textură: la cât de multe fonduri de ten am încercat eu la viața mea, sunt destul de pretențioasă la acest capitol, cu atât mai mult cu cât am tendința să le compar între ele. Mi s-a întâmplat de nenumărate ori ca fonduri de ten foarte lăudate mie să nu-mi placă, tocmai din cauză că am încercat atât de multe. Ei bine, L’Oreal Infallible Matte este clar unul dintre preferatele mele. Chiar mă gândesc să fac un clip în care să vă povestesc despre fondurile mele de ten preferate. Are acoperire medie spre mare (depinde foarte mult și de modul de aplicare), iar aplicat cu Beauty Blender-ul arată ca și cum mi-am photoshop-at tenul. Arată perfect! Dacă vreți să vedeți cum arată pe tenul meu, l-am purtat în cel mai recent clip pe care l-am postat pe YouTube.

Fiind un fond de ten mat, m-am temut că nu o să mă înțeleg prea bine cu el pentru că, așa cum am mai spus de 740 de ori, mie nu-mi plac fondurile de ten mate. Însă, textura acestuia, deși mată, nu conferă un aspect din acela pudrat, ci mai degrabă unul satinat.

Rezistență: Când am început să-l folosesc din nou, nu îl fixam deloc cu pudră. Din păcate, după câteva ore (să zic cam 5-6), începea să se strângă pe bărbie și în zona din jurul gurii. Chiar eram dezamăgită de treaba asta, că un fond de ten atât de mișto face treburi din astea. Dar, acum îl fixez cu pudră în zona T și am scăpat de problemă. Momentan folosesc pudra Bourjois Silk Edition
și astfel L’Oreal Infallible Matte rezistă până seara la demachiere.

Ca și concluzie, recomand din suflet L’Oreal Infallible Matte, mai ales că am senzația că se potrivește absolut oricărui tip de ten, depinzând însă și de crema folosită înaintea aplicării lui.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top