X

inscrie-te la newsletter

Fard de obraz The Balm Hot Mama!

July 15, 2015 in beauty / makeup

Am un nou fard de obraz preferat: The Balm Hot Mama! Îmi place atât de mult, încât l-am folosit zilnic de când l-am cumpărat. Săptămâna trecută,  am ajuns la Marionnaud și mi-am cumpărat câteva produse de la The Balm. În afară de Hot Mama!, mi-am mai cumpărat bronzerul Bahama Mama și trusa de farduri de pleoape Nude ‘Tude. Sunt foarte încântată de toate cele trei produse și astăzi o să vă povestesc despre Hot Mama!

The Balm Hot Mama!

Acum vreun an de zile, am mai încercat The Balm Hot Mama! și am fost la un pas să-l cumpăr. M-am gândit însă că am destule farduri de obraz și nu se justifica investiția la acel moment. Data aceasta nu am mai putut să-i rezist și am plecat cu el acasă.

The Balm Hot Mama!

Pentru banii pe care i-am dat pe el – în jur de 50 de lei -, este un produs excepțional! Lăsând la o parte culoarea, la care voi reveni imediat, calitatea este de nota 10, comparabilă cu cea a fardurilor de obraz de la branduri mult mai mari ca Nars sau MAC. Nu este absolut deloc prăfos, ci din contră, este foarte cremos. Se întinde ca un vis și rezistă toată ziua. Pentru aplicare, folosesc pensula Blush Brush de la Real Techniques.

The Balm Hot Mama!

The Balm Hot Mama!

sursa foto: www.thebalm.com

În ceea ce privește culoarea, nu cred că există în colecția mea un fard de obraz mai potrivit pentru vară. Este un corai cu irizații aurii, iar mie mi se pare că e o nuanță undeva între Nars Orgasm și Benefit Coralista. Nu știu cât de bine am reușit să-i surprind frumusețea în fotografii, dar duceți-vă și încercați-l în magazin că mai mult ca sigur nu vă va lăsa indiferente.

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top