X

inscrie-te la newsletter

Fantastic Four

August 11, 2015 in random

Dacă ar fi după mine, cred că aș merge la cinema cel puțin o dată pe săptămână. M-aș uita la filme în disperare! Mai ales dacă sunt la cinema, unde parcă toate filmele ți se par bune. Ați observat chestia asta?

Săptămâna trecută, la invitația Cine Grand Romania și Odeon Cineplex, am fost la filmul Fantastic Four. Eram foarte nerăbdătoare să văd acest film, ținând cont că a fost destul de mediatizat și are și vreo câțiva actori mișto în distribuție. Fantastic Four a mai avut două ecranizări în 2005 și în 2007, pe care eu nu le-am văzut. De această dată, actorii sunt alții, parcă ceva mai tineri.

Unul dintre subiectele care stau la baza filmului – teleportarea – mi se pare fooooarte interesant și de multe ori mă gândesc cam cât de tare ar fi dacă ar exista în lumea reală. Ca să nu mai zic că și filmele cu super-eroi mi se par foarte mișto, cele cu Batman fiind preferatele mele.

Și pentru că știu că sunt destui care vor să meargă la cinema să vadă acest film, m-am gândit să vă spun părerea mea despre el ca simplu spectator. În film este vorba despre patru tineri care creează o mașinărie ce are scopul de a-i teleporta într-un alt univers. Filmul începe chiar mișto și e foarte catchy așa. După ce reușesc să se teleporteze în universul respectiv, se petrec cu ei niște schimbări la nivel fizic, care le schimbă existența.

Până aici, toate bune și frumoase. Chiar mi-a plăcut cum a evoluat povestea. Dar, de la un punct încolo, mi s-a părut că s-a cam transformat într-un desen animat și finalul m-a cam dezamăgit. Mi se pare genul de film la care să te uiți alături de copii sau cu cei care sunt mega-pasionați de filmele cu super-eroi. Dacă nu faceți parte dintr-una dintre cele doua categorii și vreți totuși să vedeți filmul, vă recomand să-l vedeți la cinema, mai ales că are și niște efecte speciale interesante. Cred că dacă nu aș fi văzut Fantastic Four la cinema, probabil că mi-ar fi plăcut mult mai puțin.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top