X

inscrie-te la newsletter

#eusuntrosu! Tu ce culoare ești?

June 16, 2016 in beauty / cosmetice

Un păr care să arate perfect cred că este dorința oricărei femei. Și dacă vă vopsiți, probabil că știți cam cât de dificil este să ai grijă de păr ca acesta să arate impecabil. Eu mă vopsesc o dată pe lună, iar culoarea mea este una foarte dificilă și greu de întreținut. Nu mi-aș mai schimba culoarea părului pentru nimic în lume, însă este destulă muncă să-l fac să arate așa cum îmi doresc.

Principala problemă atunci când ai părul vopsit, mai ales într-o culoare pretențioasă ca a mea, este că aceasta nu rezistă de la o vopsire la alta, se decolorează și-și pierde din strălucire și intensitate. Vara cu atât mai mult, din cauza soarelui puternic care afectează atât culoarea părului, cât și structura lui. Caut în permanență soluții care să mă ajute și știți că am încercat multe produse în acest sens.

Gama Elseve Color – Vive este creată special pentru păr vopsit și are la bază tehnologia Color Seal care fixează culoarea părului timp de până la 28 de spălări. Produsul meu preferat din această gamă este masca de păr, care în afară de faptul că ajută la menținerea culorii părului și-l și hrănește, are protecție împotriva razelor UV. Mă știți cât sunt de obsedată cu razele UV, așa că nu-mi protejez doar tenul, ci și părul.

Dacă și voi vă doriți un păr perfect și vreți să aflați care dintre gamele Elseve vi se potrivește, puteți să aflați prin completarea acestui quiz –> www.elseve.lorealparis.ro/quiz. Eu l-am completat și așa am aflat că #eusuntroșu. După ce îl completați, veți afla ce culoare sunteți și intrați în tragerea la sorți pentru câștigarea gamei Elseve care vi se potrivește, pentru un an de zile!

Așadar, ce culoare sunteți?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top