X

inscrie-te la newsletter

Estee Lauder Double Wear

January 5, 2016 in beauty / makeup

În urmă cu ceva timp, o prietenă de-a mea a scris aici pe blog un review la fondul de ten Estee Lauder Double Wear. Pentru că este unul dintre cele mai bine vândute fonduri de ten din toată lumea și până acum nu mi-a fost dată să aud vreo părere negativă despre el, ca o adevărată devoratoare de fonduri de ten, era cazul să-l încerc și eu. Așa că azi vă povestesc părerea mea despre el.

Consistență și ambalaj 

Ceea ce mă nemulțumește profund la ambalajul lui Double Wear este faptul că nu e prevăzut cu pompiță. Astfel, dozarea se face destul de dificil, cu atât mai mult cu cât este ambalat în sticlă și produsul în sine este destul de lichid. Și e păcat că se întâmplă asta și poți irosi din produs, acesta nefiind totuși cel mai ieftin fond de ten din lume.

Estee Lauder Double Wear

Aplicare

Ca de fiecare dată, am încercat mai multe metode de aplicare a lui Double Wear, mai puțin cu degetele. Și dintre toate cele încercate, cea cu Beauty Blender-ul este preferata mea. De fapt, în general, cam orice fel de fond de ten se aplică minunat cu Beauty Blender-ul. Dacă doriți să faceți o investiție deșteaptă, încercați Beauty Blender-ul și promit că nu o să vă pară rău. La noi, se găsește în magazinele Sephora.

Estee Lauder Double Wear

Acoperire și textură

Estee Lauder Double Wear are acoperire medie spre mare. Dacă aveți probleme majore ale tenului, cred că acest fond de ten vă poate satisface așteptările. Și asta nu numai datorită puterii de acoperire, dar și texturii finale, întrucât nu încarcă absolut deloc tenul și nu arată ca o mască. De asemenea, cred că este potrivit oricărui tip de ten, inclusiv unuia gras. Textura este de asemenea mată, dar naturală. Mie-mi place cum arată în special după vreo 3-4 ore de purtare, atunci când tenul începe să aibă o ușoară (UȘOARĂ!) strălucire.

Rezistență

Rexistența lui Double Wear este absolut wow! Deși nu l-am purtat mai mult de 15-16 ore pe ten, cred că ar face față și unei zile mult mai lungi de atât, indiferent de condiții și indiferent dacă este fixat cu pudră sau nu. E ca lipiciul! Odată ce l-ai aplicat, rămâne acolo până la demachiere. De asemenea, este și destul de rezistent la transfer. Nu 100%, dar se apropie!

Cred că acest fond de ten poate satisface și cele mai pretențioase doamne, întrucât mi se pare că bifează cam toate aspectele pe care majoritatea dintre noi le căutăm la un fond de ten. Cu toate astea, pentru mine nu este un fond de ten excepțional, ci foarte bun. Mi se pare acel fond de ten universal care poate mulțumi pe oricine. De asemenea, mi se pare că seamănă oarecum cu Colorstay de la Revlon (cel pentru ten normal/uscat), dar acela parca e ceva mai greoi. Estee Lauder Double Wear se găsește atât în majoritatea parfumeriilor de la noi, cât și online.

Ce fonduri de ten ați mai încercat în ultima perioadă? Mă tentează Born This Way tot de la Too Faced…

Share This Post

You Might Also Like

Back to top