X

inscrie-te la newsletter

Elizabeth Arden Good Morning Retexturizing Primer

January 13, 2017 in beauty / makeup

Dacă tot am pomenit în cel mai recent clip al meu despre Elizabeth Arden Good Morning Retexturizing Primer, m-am gândit că e cazul să-i și fac un scurt review. Cu atât mai mult cu cât va fi cu siguranță prezent și în clipul cu produsele preferate ale lunii ianuarie.

Nu am considerat niciodată că aplicarea unui primer înainte de machiajul feței este imperios necesară și am încercat de-a lungul timpului destul de multe produse de acest gen, însă niciunul nu pot spune că m-a impresionat atât de tare, încât să-i și rămân fidelă, deși au fost câteva care mi-au plăcut. Spre finalul anului trecut, am avut o colaborare cu Elizabeth Arden și, cu această ocazie, mi-am ales câteva produse pe care să le încerc. Înainte de asta, am intrat pe fel de fel de site-uri, în căutare de review-uri, ca să nu aleg în necunoștință de cauză, mai ales că acest brand îmi era destul de străin.

Așa am ajuns la Elizabeth Arden Good Morning Retexturizing Primer, despre care am citit numai păreri pozitive și am decis să-l încerc. Produsul are consistența unui gel destul de lichid și tind să cred că este pe bază de silicon, întrucât se simte foarte fin la atingere, aproape uleios. Din păcate, nu mai am cutia pe care scria ingredientele și nu am găsit această informație niciunde pe net.

Elizabeth Arden Good Morning Retexturizing Primer

Tocmai din cauza consistenței sale, nu-mi place să-l aplic cu degetele, ci prefer pensula Contour Brush de la Real Techniques – folosesc cam o pompiță și jumătate. După aplicare, tenul rămâne foarte fin la atingere și simt că îi oferă și un plus de hidratare. De fiecare dată când îl folosesc, văd diferența comparativ cu dățile când nu o fac. Fondul de ten se aplică mai uniform și își menține aspectul plăcut, fresh, o perioadă mai îndelungată. De asemenea, cantitatea fondului de ten pe care o folosesc este ceva mai mică, tocmai datorită faptului că acesta efectiv alunecă deasupra primer-ului și se întinde mult mai bine. Nu mi s-a părut însă că ajută în vreun fel și la prelungirea rezistenței fondului de ten.

Elizabeth Arden Good Morning Retexturizing Primer

Citind nenumăratele review-uri de pe net, am observat că sunt foarte multe persoane trecute de vârsta tinereții care iubesc Elizabeth Arden Good Morning Retexturizing Primer, datorită faptului că se comportă foarte bine pe tenul matur. Nici eu nu mai sunt tocmai la 20 de ani și mi se pare că într-adevăr acest primer îi oferă tenului un aspect mai tineresc.

Ceea ce nu știu să vă spun este cum se comportă pe un ten cu tendință de îngrășare. Însă, ceea ce-am mai observat la el este că, dacă îl aplic sub un fond de ten mat, îi ia acestuia din textura mată și-l face să pară ceva mai lucios. Și nu mă refer la luciosul ăla uleios, ci mai degrabă luminos. Tocmai din acest motiv, tind să cred că nu este neapărat potrivit pentru un ten gras. Dar dacă vă tentează acest produs, cu siguranță puteți să-l încercați în magazinele unde este disponibil (Sephora și Douglas, din câte știu eu).

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top