X

inscrie-te la newsletter

Elgon Luminoil – tratament pentru păr uscat

April 18, 2016 in beauty / cosmetice

În timp ce mă spălam în seara asta pe cap, mi-am dat seama că nu am apucat să vă povestesc despre un produs destinat îngrijirii părului pe care-l folosesc de prin luna noiembrie. Elgon Luminoil mi-a atras atenția de când am citit despre el la Adina și la Julie pe blog. Și cum am încredere în recomandările lor, am profitat de reducerea de Black Friday și l-am cumpărat.

Elgon Luminoil este un ulei tratament, care se aplică după ce părul a fost spălat și uscat în prealabil cu un prosop. Este un produs foarte ciudat, cel puțin pentru mine. Tubul este la fel ca al unei spume de păr și produsul de asemenea, doar că este ceva mai lichid. Eu îl aplic la fiecare spălare, pentru că atunci când nu-l folosesc, observ imediat diferența. Îl folosesc pe toată lungimea părului, apoi folosesc un pieptene cu dinți rari ca să distribui bine produsul și apoi îl prind într-un coc și-l las așa vreo 20 de minute cât mai fac una alta. Apoi, îl clătesc și-l usuc.

Elgon Luminoil

De când mi-am schimbat culoarea părului, este horror de uscat. Elgon Luminoil este singurul produs din tot arsenalul meu care face într-adevăr o diferență uriașă. După ce-l folosesc, firul de păr se comportă ca și cum ar fi îmbrăcat într-o peliculă, este ușor de pieptănat și nu mai pare ca și cum ar fi explodat la vârfuri. Evident că nu am renunțat la uleiuri și alte tratamente, dar mi-e teamă că fără Elgon Luminoil eu nu mai pot sta și nu este un produs tocmai ieftin.

Am primit recent pentru testare un șampon și un balsam și, pentru a-mi face o părere despre balsam, nu am mai folosit Elgon Luminoil câteva spălări. Imediat am văzut diferența și a trebuit să revin la el. Mie-mi face viața mai ușoară. Singurul lucru care nu-mi place la el este mirosul. La început nu m-a deranjat, dar pe măsură ce l-am tot folosit, îmi displace din ce în ce mai mult. E un miros destul de înțepător care se menține pe păr câteva zile bune după spălare. Însă este un neajuns minor, ținând cont de cât de benefic este acest produs pentru părul meu ca fânul.

Elgon Luminoil poate fi cumpărat fie direct din magazinul Elgon sau de pe site. Prețul unui tub de 300 de mililitri este de 93,98 lei.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top