X

inscrie-te la newsletter

Dove BB Cream pentru păr

March 24, 2016 in beauty / cosmetice

Dove BB Cream Youthful Vitality este un produs revoluționar, din punctul meu de vedere. Eu una nu am mai auzit până acum de BB cream pentru…păr. Dove BB Cream face parte din recent lansată gamă Dove Advanced Hair Series, pe care eu am încercat-o în totalitate. Această gamă cuprinde trei sub-game: Oxygen Moisture, Youthful Vitality și Pure Care Dry Oil. Dintre toate produsele acestei game, cel mai bine m-am înțeles cu șamponul și balsamul Pure Care Dry Oil și cu BB Cream Youthful Vitality.

Dove BB Cream Youthful Vitality este mai exact o cremă/loțiune hidratantă. Nu știu dacă vă mai aduceți aminte, dar la un moment dat, am scris pe blog despre crema hidratantă de păr Phyto 7, care mi-a plăcut tare mult. Mi se pare că Dove BB Cream Youthful Vitality este un produs foarte asemănător.

Se folosește pe părul fie umed, fie uscat, ca un balsam care nu se clătește. Eu prefer să-l folosesc pe părul uscat și-l aplic pe toată lungimea, insistând la vârfuri. Deși în general prefer să folosesc uleiuri de păr, pe parcursul zilei mi se pare un proces greoi pentru că rămân foarte unsuroasă pe mâini oricât de mult m-aș spăla cu săpun și asta mă scoate din sărite. Așa, că atunci când nu am chef de bătaie de cap, folosesc Dove BB Cream Youthful Vitality. Se absoarbe instant în păr – poate și din cauză că-l am destul de uscat – și-mi place tare mult cum se așează după. Vârfurile nu mai par explodate, ci arată ca și cum abia le-aș fi tuns.

Nu lasă părul gras și nu-l îngreunează. Acest ultim aspect îl găsesc foarte important atunci când îmi fac bucle. Pentru că dacă am muncit să-mi fac bucle și apoi am pus ulei pe el, în câteva ore se lasă și mă îmbolnăvesc de nervi.

Dove BB Cream Youthful Vitality

Singurul dezavantaj pe care-l găsesc este că efectul de hidratare nu ține în părul meu prea multe ore. Așa cum am spus, am părul foarte uscat și aboarbe imediat produsul. Din acest punct de vedere, este mai avantajos un ulei, pentru că fiind mai greoi, menține efectul de hidratare mai mult timp. Însă, dacă nu aveți paie-n cap cum am eu, cred că nu veți avea probleme din punctul ăsta de vedere.

Și apropo, dacă aveți pentru mine un tratament miraculos pentru părul uscat, lăsați-mi în comentarii, va rog mult.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top