X

inscrie-te la newsletter

Două produse de la Paula’s Choice pe care tenul meu le iubește

January 25, 2018 in beauty / cosmetice

Vin în întâmpinarea clipului cu preferatele lunilor Decembrie și Ianuarie și azi vă vorbesc despre două produse de la Paula’s Choice, un brand foarte drag mie.

Produsele ce conțin vitamina C nu lipsesc niciodată din rutina mea zilnică de îngrijire a tenului, fiind un ingredient la care pielea mea răspunde foarte bine. După ce am încercat câteva de la Mad Hippie, Andalou Naturals și The Ordinary, de câteva luni, folosesc Resist C15 Super Booster de la Paula’s Choice. 

Paula’s Choice Resist C15 Super Booster este un serum concentrat ce conține vitamina C pură, vitamina E, acid ferulic și peptide. Este destinat tuturor tipurilor de ten și recomandat unui ten care se confruntă cu melasmă, culoare neuniformă, aspect tern, lipsit de luminozitate și strălucire, fiind totodată și un produs antirid.

Eu îl folosesc în fiecare dimineață și amestec trei picături cu alfa arbutina de la The Ordinary. Apoi aplic o cremă hidratantă și, bineînțeles, o cremă cu factor de protecție solară. Serumul are o textură lichidă, apoasă și imediat după aplicare, tenul rămâne puțin lipicios, însă senzația dispare după câteva minute.

Rezultate ceva mai vizibile au început să apară după aproximativ o lună de folosire și au culminat în ultima perioadă. Niciun alt ingredient sau combinație de ingrediente nu oferă luminozitate pielii mele așa cum o face vitamina C. Iar pielea mea duce mare lipsă de asta mai ales în sezonul rece.

În ceea ce privește superbele mele pete solare, acestea s-au deschis la culoare vizibil în ultimele luni. Însă acest lucru i se datorează și serumului cu alfa arbutină, iar combinația dintre cele două a făcut minuni pentru tenul meu și parcă nu am primit niciodată atâtea complimente legate de aspectul pielii mele, ca în perioada asta (deși, e jale de uscat iar).

Singura problemă cu produsele astea ce conțin vitamina C pură este că oxidează în timp și pot fi folosite pentru o perioadă destul de scurtă. Acesta de la Paula’s Choice are o perioadă de valabilitate de trei luni de la deschidere. În momentul când își schimbă nuanța și devine portocaliu, e semn că trebuie schimbat pentru că își pierde din proprietăți. Al meu e pe ducă…

Paula’s Choice Resist C15 Super Booster este disponibil în magazinul online Paula’s Choicela prețul de 248 lei, pentru 20 de ml de produs.

Paula's Choice Resist C15 Super Booster

Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil a intrat ceva mai recent în rutina mea, dar cu genul ăsta de produs, îți dai seama imediat dacă e ce trebuie. Iar ăsta e ce trebuie. Folosesc uleiuri la demachiere de ani de zile și pentru mine este cea mai bună și simplă metodă, pentru că dizolvă orice fel de machiaj și chiar și cea mai a naibii cremă cu SPF, plus că nu usucă pielea.

De obicei, ochii îi demachiez separat cu un produs bifazic, dar pentru că l-am terminat pe cel pe care-l folosesc de obicei și nu am avut când să-l cumpăr din nou – Nivea Double Effect -, am folosit Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil și la ochi.

Folosesc două-trei pompițe de ulei și masez pe pielea uscată, apoi îmi umezesc degetele și masez din nou. În contact cu apa, uleiul își schimbă consistența și devine lăptos. Șterg apoi tot maglavaisul cu un prosopel umed și clătesc. Un aspect foarte important pentru mine este că nu simt niciun fel de disconfort la ochi, deși am mai pățit în trecut. Uleiul poate fi folosit și dimineața doar pentru curățare, dar eu prefer să-l folosesc seara ca și prim pas în demachiere. Știți că sunt mare fană a conceptului de double cleansing!

Paula’s Choice Perfect Cleansing Oil este disponibil în magazinul online al brandului și costă 117 lei, pentru 118 ml. De avut în vedere că fiind un ulei, se consumă destul de greu.

Paula's Choice Perfect Cleansing Oil

În perioada următoare, urmează să reintroduc în rutina mea de îngrijire câteva produse de la Paula’s Choice pe care le-am mai avut în trecut și cu care am avut rezultate foarte bune, dar și câteva noutăți despre care o să vă povestesc în curând.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top