X

inscrie-te la newsletter

Două noi produse de la Urban Decay în trusa mea de makeup

May 20, 2016 in beauty / makeup

Vă povesteam la finalul lunii aprilie, că Urban Decay a lansat câteva noi produse de machiaj. Am primit și eu două dintre ele și, după câteva săptămâni de folosire, a venit vremea să vă povestesc despre ele, mai ales că le veți vedea cu siguranță și în clipul cu produsele preferate ale lunii mai.

Beached Bronzer este o pudră bronzantă pe care eu o folosesc și pentru contur, dar și pentru a oferi puțină culoare tenului meu, care oricum este foarte alb. Deși eu am nuanța mai închisă – Bronzed – se potrivește perfect cu ceea ce caut eu de la un bronzer ca și culoare. Ceea ce-mi place foarte mult la el este că nu e extraordinar de pigmentat, lucru pe care-l apreciez maxim la un produs de acest fel. Culoarea este naturală, nu face deloc notă discordantă cu restul tenului/machiajului. Pudra este fină și se difuzează ușor, fără a lăsa pete pe ten, așa cum mi s-a mai întâmplat cu alte bronzere. Pentru aplicare, folosesc pensula EcoTools Tapered Blush Brush, care din păcate a fost scoasă de pe piață. Păcat, că este o pensulă care mie-mi place enorm!

Urban Decay Beached Bronzer Urban Decay Beached Bronzer

Alături de bronzer, Urban Decay a lansat și trei iluminatoare Afterglow 8-Hour Powder Highlighter, iar eu am nuanța Aura. Mărturiesc că dintre toate cele tre nuanțe – în afară de Aura, Fireball și Sin – aceasta îmi place cel mai puțin. Dar asta nu înseamnă că nu-mi place! O ba da, îmi place chiar foarte mult, însă cred că Sin e preferata mea dintre ele.

Aura cred că se potrivește cel mai bine unui ten deschis la culoare, deoarece are o nuanță de roz irizat. Din punctul meu de vedere, nuanțele de roz, atunci când vine vorba de iluminatoare, se potrivesc ceva mai bine tenurilor deschise, decât unui ten foarte închis. Pudra este foarte fină și se aplică ușor, nu lasă un aspect nenatural, pudrat și nici nu are sclipici în ea. Sunt multe zilele în care aplic doar bronzerul și iluminatorul, fără să mai aplic și fard de obraz și-mi place mult rezultatul. Însă, atunci când aplic și fard de obraz, prefer să aleg unul roz, mat, pentru că se potrivește mai bine cu Aura.

Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Highlighter

Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Highlighter

În fotografia de mai jos, port atât bronzerul, cât și iluminatorul, alături de un fard de obraz de la Maybelline, aplicate destul de subtil, doar pentru puțină culoare pe obraji și pomeți.

Urban Decay

Dacă ați încercat cumva celelalte două iluminatoare, spuneți-mi ce părere v-au făcut și pe care-l preferați.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top