X

inscrie-te la newsletter

Două exfoliante de corp ce merită încercate

January 20, 2016 in beauty / cosmetice

Dacă la exfoliantele mecanice pentru ten am reușit să renunț după o grămadă de ani pentru că nu sunt benefice acestuia, la cele pentru corp nu pot și nici nu-mi doresc. Nimic nu se compară cu senzația pe care o am după ce folosesc un exfoliant în duș, pe tot corpul. Sunt dependentă de el!

Am folosit muuulte exfoliante de-a lungul timpului și de fiecare dată când am găsit unul care să mă dea cu roatele în sus, v-am zis. Așa că nu puteam să nu vă zic și de cele pe care le folosesc în acest moment. Le folosesc în paralel, nu odată, haha! Unul dintre ele se găsește pe piața din România și este și accesibil ca preț, însă cel de-al doilea nu, dar am zis totuși să vă zic și de el că dacă vă iese vreodată în cale neapărat să nu-l ratați.

Primul este Ziaja Orange Butter Shower Scrub și mai am puțin din el și-l termin. Cred că vi l-am arătat și-n clipul cu preferatele noiembrie sau decembrie. Îmi place mult, mai ales că îi asociez mirosul cu Mirinda, care a fost sucul meu preferat mulți ani de zile. Textura lui este destul de lichidă și particulele sunt îndeajuns de mici și dese încât să-și facă treaba, dar să nu zgârie pielea. Nu lasă pielea uleioasă și nici nu o usucă. O lasă doar fooooarte fină! Am intrat zilele trecute într-o farmacie și am văzut o grămadă de produse interesante de la brandul ăsta și prețurile sunt destul de bune. Intenționez să mai fac cunoștință și cu alte produse de la ei. Ziaja Orange Butter Shower ScrubAl doilea scrub este &Other Stories Botanic Whisper Body Scrub. Nu eram foarte familiară cu acest brand, însă auzisem de multe ori că au niște produse foarte mișto (haine, bijurerii, lumânări, produse de makeup). Asta m-a făcut să le fac o vizită la Amsterdam și efectiv m-a dat pe spate magazinul lor. Cred că am stat cel puțin o oră în el. Majoritatea din timpul ăsta l-am petrecut la rafturile cu produse de îngrjire. Îmi pare tare rău că nu am făcut o poză acolo să vă arăt. Rafturi întregi de unturi de corp, săpunuri lichide, geluri de duș etc împărțite în diverse game și un catralion de arome.

Mi-a fost foarte greu să mă decid, dar în final am ales acest exfoliant de corp, iar aroma aleasă de mine este Vivid Orange Blossoms Tinged with Coriander. Nu pot spune că mirosul e cel mai excepțional ever. Dar, calitatea produsului este absolut excepțională. Clar a ajuns pe locul 1 din tot ce-am folosit până acum. Are o textură foarte ciudată, groasă, cremoasă, dar cumva gumată. Se întinde ca guma aproape atunci când îl scot din borcan. Are particule foarte multe și foarte abrazive, dar fără să fie agresive. Dacă nu vă plac însă aceste scruburi ceva mai dure, ăsta nu cred că v-ar plăcea. Însă, nici mie nu-mi plăceau, dar ăsta are așa o textură care mă face să-l iubesc. Am scris o întreagă poveste de amor, dar ați înțeles ideea. Eu dacă o să mai dau peste el, clar va veni cel puțin unul cu mine acasă. Prețul lui este de 9 euro.

&Other Stories Botanic Whisper Body Scrub

Acum, dragi doamne și domnișoare, spuneți-mi și mie vouă ce exfoliante de corp vă plac?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top