X

inscrie-te la newsletter

Din categoria diverse – filme, muzică, ceaiuri, cărți etc

March 3, 2017 in random / VIDEO

Am un nou clip pentru voi, la fix pentru weekend! Un clip lung, cu multă vorbăraie. Așa că dacă aveți chef de câteva minute sper eu relaxante, vă invit să vedeți acest clip. Și mai vreau să vă întreb dacă v-ar plăcea să vedeți un clip în care să vă arăt toată colecția mea de obiecte Harry Potter, care înseamnă tricouri, agende și am chiar și baghetă! :)) Vă las cu clipul:

Mulțumesc mult de vizionare!

Share This Post

You Might Also Like

  • Lo

    Buna, felicitari pt blog! 🙂 vreau sa-ti spun ca te-am descoperit intamplator acum cateva zile, cand cautam niste review-uri pt ceva fonduri de ten mai rasarite…am vazut mai multe postari de-ale mai multor fete care au beauty-bloguri, dar ale tale mi s-au parut cele mai ok…mai sincere, mai la obiect…nu stiu. Ideea e ca apoi am mai citit si alte postari de-ale tale si incepusem sa ma gandesc: ce penibil, eu (la 36!) urmaresc postarile unei tipe de 22-24 de ani!…apoi am vazut ca esti nascuta in ’80, ca si mine, si mi s-a parut super…adica, ce vreau sa spun este ca, de ceva timp, ma simteam foarte rupta de tot ce inseamna moda, muzica etc…mi se parea ca m-am “babacit” si nu mai inteleg eu cum e cu “trendurile” astea :)) deh, prea mult timp cu nasul in lucrarile de la sv, apoi implicarea in ceva actiuni de suflet…si-au pus amprenta si mi se parea ca viata inseamna doar foarte mult stres…hai ca m-am lungit enorm si tot ce voiam sa spun este: felicitari pt energia pe care o emani si pt blog…este de-a dreptul inspirational si in plus, o metoda excelenta de destresare 😉

    • Mulțumesc tare tare mult! Eu să știi că sunt mai mult cu trendurile acum decât atunci când eram mai tânără. Aveam alte preocupări pe atunci. Dar, da, mi se pare o bună modalitate de destresare. Deși, uneori și blogul e o cauză de stres, ca să fiu sinceră. Dar e un stres pozitiv, dacă o exista așa ceva :)) Și am avut și eu o lungă perioadă în viața mea când totul era stres și tristețe. Dar cred că e foarte important cum primim și cum ne raportăm la experiențele neplăcute care inevitabil apar în viață și am învățat să mă uit la ele și dintr-un unghi pozitiv. La 35 de ani parcă s-a produs un click în mine și mi-am schimbat aproape complet modul de a vedea viața, de-a vedea oamenii și de-a mă vedea pe mine. Și cred din toată inima că fericirea este fix în mâinile noastre și e strict alegerea noastră dacă suntem sau nu fericiți. Hai c-am dat-o în filozofii :)) Îți mulțumesc din inimă pentru comentariu!

Back to top