X

inscrie-te la newsletter

Demachiant Ivatherm Toleriskin

February 4, 2016 in beauty / cosmetice

La finalul anului trecut, Ivatherm a adăugat la portofoliul de produse o nouă gamă – Toleriskin. Această gamă este destinată îngrijirii tenului sensibil și conține două produse: Ivatherm Toleriskin Demachiant Fluid pentru Față și Ochi și Ivatherm Toleriskin Cremă Calmantă și Hidratantă. Am primit ambele produse, dar nu l-am testat decât pe primul dintre ele. Crema de față i-am dat-o celei mai bune prietene, care a avut ceva probleme cu tenul în ultima vreme și avea mai mare nevoie de ea decât mine.

Pentru că recent am terminat Uleiul Micelar Demachiant de la Vichy, pe care l-am folosit în disperare anul trecut, am zis că e cazul să mai încerc și altceva. Am avut câteva experiențe eșuate, până am ajuns la Ivatherm Toleriskin Demachiant Fluid pentru Față și Ochi, pe care-l folosesc de aprozimativ o lună de zile.

Ivatherm Toleriskin

Înainte de a vă spune părerea mea despre acest produs, vreau să vă spun ce ingrediente de bază conține aceasta. În primul rând, apă termală Herculane, care stă la baza tuturor produselor Ivatherm, și care are efect calmant și antiiritant. Mai conține ecodermine – are efect probiotic -, sopholiance S – protejează tenul și scade producția de sebum – și osmocide – are efect de hidratare, calmant și antimicrobian.

Folosesc demachiantul Ivatherm Toleriskin în fiecare seară, după ce în prealabil mi-am demachiat ochii cu demachiantul bifazic Nivea Double Effect, care rămâne în continuare preferatul meu pentru această activitate. După ce am făcut acest pas, torn Ivatherm Toleriskin în palme și masez ușor tenul uscat, ca mai apoi cu ajutorul unui prosopel umezit în apă călduță să șterg orice urmă de machiaj.

Ivatherm Toleriskin

Ivatherm Toleriskin are consistența unui gel, nu este absolut deloc gras și elimină eficient machiajul. Un aspect foarte important este că nu lasă tenul uleios și nici nu-l usucă. De asemenea, este foarte delicat, conține ingrediente bune și nu irită tenul. Acum, din rutina mea zilnică de îngrijire a tenului fac parte două produse Ivatherm de care sunt foarte mulțumită – demachiantul Ivatherm Toleriskin și gelul de curățare Ivatherm Ivahidra+, pe care-l folosesc zilnic atât dimineața, cât și seara și deja sunt la al doilea.

Demachianul Ivatherm Toleriskin poate fi găsit în majoritatea farmaciilor sau poate fi comandat online din magazinul Ivatherm la prețul de 52,80 lei pentru 200 ml de produs.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top