X

inscrie-te la newsletter

Demachiant bifazic de ochi Double Effect de la Nivea

August 12, 2015 in beauty / cosmetice

Probabil că ați văzut pe multe bloguri de beauty că recent a avut loc campania Operațiunea demachierea a celor de la Nivea. Eu nu am participat la ea, întrucât eram plecată în concediu în acea perioadă, însă am primit kit-ul de demachiere, ce conține trei produse: apă micelară delicată 3în1, demachiant bifazic pentru ochi Double Effect și șervețele demachiante 3în1 pentru ten normal și mixt.

Am mai folosit în trecut demachiantul bifazic de la Nivea, însă cred că i-au schimbat formula pentru că se comportă cu totul altfel decât atunci când l-am încercat prima dată. La vremea respectivă, nu mi-a plăcut întrucât mă ustura foarte tare zona din jurul ochilor de fiecare dată când îl foloseam. Așa c-am renunțat la el. Mai ales că nu sunt o mare fană a demachiantelor bifazice. Singurul care mi-a plăcut a fost de la Paula’s Choice, dar pentru că este destul de scump și eu consum demachiantele de zici că le beau, nu l-am mai cumpărat din nou.

Double Effect de la Nivea se folosește exact la fel cum se folosesc toate demachiantele bifazice: se agită bine sticla pentru ca cele două părți să se amestece între ele și apoi, cu ajutorul unei dischete de demachiat, se aplică pe ochi și se șterge. Eu mai fac un pas după asta și folosesc și puțină loțiune micelară pentru a îndepărta și resturile, care de cele mai multe ori nu există. Și asta pentru că Double Effect este foarte eficient.

Nivea Double Effect

Două aspecte mi se par foarte importante atunci când vine vorba de demachierea ochilor: să șteargă bine orice urmă de machiaj și să nu-mi irite zona ochilor. Din aceste puncte de vedere, Double Effect își face treaba. De asemenea, la demachiantele bifazice am obervat că în momentul folosirii, are tendința de-a întinde machiajul ochilor până ajunge pe obraz și asta mă enervează maxim. Nu este și cazul lui Double Effect, din fericire. Nici reziduurile uleioase care rămân după nu sunt foarte deranjante. Nu-mi încețoșează privirea de nu mai văd nimic, așa cum am pățit cu alte demachiante bifazice.

Așadar, sunt foarte mulțumită de Double Effect de la Nivea și intenționez să-l cumpăr după ce se termină. Singurul meu regret este că am apucat să comand de pe iherb un demachiant de ochi gel, pe care obișnuiesc să-l folosesc și probabil că acum nu voi mai avea nevoie de el…Voi l-ați încercat?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top