X

inscrie-te la newsletter

Curățare și rejuvenare facială la Nomasvello

April 13, 2019 in beauty / cosmetice

Dacă îmi urmăriți clipurile despre îngrijirea tenului, probabil știți deja că fug de tratamentele în saloanele cosmetice. Am avut câteva experiențe neplăcute în trecut – în urma uneia, am rămas cu o cicatrice – plus că multe cosmeticiene nu prea sunt la curent cu cele mai recente studii în domeniu, folosesc metode arhaice și sunt și obligate să folosească produsele pe care salonul le pune la dispoziție, care de multe ori nu au cele mai fericite ingrediente.

Dacă vă tentează un tratament cosmetic la salon și nu știți dacă să aveți încredere, câteva întrebări puse cosmeticienei vă vor lămuri. Prima și cea mai importantă este despre utilizarea zilnică a unei creme cu factor de protecție solară, care este obilgatorie pentru menținerea unui ten sănătos. În funcție de răspuns, o să știți dacă vă puteți lăsa pe mâinile cosmeticienei respective.

De opt ani de când scriu aici pe blog, am primit nenumărate propuneri de la saloane cosmetice și le-am refuzat cu foarte mici excepții. Tocmai pentru că nu am avut încredere. Recent, am primit și de la Nomasvello, despre care am tot auzit în ultimii ani. Câteva cunoștințe de-ale mele și-au făcut epilare definitivă la ei, cu rezultate foarte bune. Eu însă m-am dus pentru un tratament de curățare și rejuvenare facială.

Rejuvenarea facială este destinată tipurilor de ten care se confruntă cu pete, riduri și acnee și se face cu IPL (lumină intens pulsată). Tratamentul constă în aplicarea impulsurilor de lumină la nivelul pielii, iar acestea transmit căldură în zona tratată și ajută la crearea de noi fibre de colagen și elastină. Când am început tratamentul, m-am temut că o să simt ceva disconfort, însă nu a fost cazul. Ba mai mult, am fost pe punctul de a adormi de câteva ori.

Pentru a vedea rezultate vizibile, este nevoie de cel puțin șase ședințe, însă eu nu am făcut decât una. Se recomandă ca înainte și după tratament, să se evite folosirea exfolianților chimici și a retinolului. Și mă știți că eu sunt mare fană! Însă, chiar și după o ședință mi-a plăcut rezultatul. Nu mi-au dispărut peste noapte petele solare și nici nu am întinerit cu 10 ani, însă pielea a căpătat o strălucire aparte. Și cred că asta s-a datorat tratamentului de curățare pe care l-am făcut înainte, cu ultrasunete și energie galvanică. Dacă vreți să știți mai multe despre acest tip de tratament, puteți găsi informații aici.

nomasvello

Mi-a plăcut de cosmeticiana care mi-a făcut tratamentul pentru că știa despre ce vorbește. Iar când mi-a zis să nu uit de protecția solară, mai ales după tratament, m-a convins. Plus că înainte de începerea tratamentului, am completat câteva formulare cu întrebări despre tipul meu de ten și cu ce probleme se confruntă. Mi-a plăcut la Nomasvello, mă mai duc. Eu am fost la cel din Floreasca, la Ramona, însă au centre în toată țara.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top