X

inscrie-te la newsletter

Cumpărături iherb – august 2015

August 19, 2015 in beauty / cosmetice / makeup

Chiar dacă încă nu am apucat să fac review-uri la produsele cumpărate la ultima comandă de pe iherb.com, astăzi am primit o nouă comandă și o să vă arăt ce mi-am cumpărat. Ca de obicei, câteva produse sunt noi pentru mine, nu le-am mai încercat, dar sunt și câteva pe care le-am mai avut, dar pentru că mi-au plăcut le-am cumpărat din nou.

Derma E Soothing Toner – este o loțiune tonică pe care o folosesc și în prezent, dar e aproape de final. Și pentru că îmi place foarte mult, m-am hotărât s-o cumpăr din nou. Are ingrediente foarte bune și este hidratantă. O folosesc în fiecare dimineață și seară, după ce-am demachiat și curățat tenul. Scopul loțiunii tonice este să elimine eventualele impurități care au mai rămas pe ten după demachiere și să refacă echilibrul PH-ului pielii, pentru a o pregăti pentru produsele ce urmează a fi aplicate. Prețul este de 12,40 dolari și o puteți cumpăra de aici.

Derma E Soothing Toner

Earth Science Eye Makeup Remover – este un alt produs pe care l-am mai avut, chiar de două ori. Până am început să folosesc demachiantul bifazic de la Nivea, îl foloseam pe acesta, în combinație cu o loțiune micelară. Este un demachiant gel, ce conține mușețel și ceai verde, nu agresează deloc pielea și curăță bine machiajul. Am apucat să-l comand înainte de a-l încerca pe cel de la Nivea și o să-l țin acolo de rezervă, pentru când m-oi plictisi de cel bifazic. Prețul este de 6,27 dolari și poate fi cumpărat de aici.

Earth Science Eye Makeup Remover

Kiss My Face Moisture Shave Pomegranate Grapefruit – este al treilea și ultimul produs pe care l-am cumpărat din nou. Am avut varianta fără miros și am fost foarte mulțumită de ea, așa c-am hotărât să-l cumpăr din nou, dar altă variantă. Sper să-mi placă la fel de mult cum mi-a plăcut și primul. Este o cremă pentru ras care nu usucă absolut deloc pielea. Când am folosit-o prima dată, am observat că m-a ajutat și în ceea ce privește firele de păr crescute sub piele, care știm cât de enervante pot fi. Nu am scăpat cu totul de ele, însă situația s-a îmbunătățit considerabil. Prețul este de 6,11 dolari și poate fi cumpărat de aici.

Kiss My Face Moisture Shave Pomegranate Grapefruit

Real Techniques by Samantha Chapman Nic’s Picks – am multe pensule de la RT și, pentru prețul pe care-l au, au o calitate foarte bună. Încă de când a apărut setul acesta (care este ediție limitată), mi-a plăcut foarte mult design-ul pensulelor. Setul conține cinci pensule: duo-fiber powder brush, base shadow brush, cheek brush, angled shadow brush și  eyeliner brushultimele trei fiind exclusiv în acest set. Prețul este de 29,99 dolari și poate fi cumpărat de aici.

Real Techniques by Samantha Chapman Nic's Picks

Physician’s Formula Eye Booster 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum – este un tuș de tip cariocă despre care am auzit prima dată de la Delia, care este foarte mulțumită de el. Eu am ales nuanța Ultra Black și, dacă o să ne înțelegem bine, poate o să-l cumpăr și în alte nuanțe. În review-urile pe care le-am citit, majoritatea persoanelor care l-au folosit spun că este foarte rezistent și nu se întinde deloc. Sunt curioasă dacă la fel se va comporta și în cazul meu. Prețul lui este de 10,51 dolari și poate fi cumpărat de aici.

Physician's Formula Eye Booster 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum

Physician’s Formula Super BB, All-in-1 Beauty Balm Powder – este prima dată când voi folosi un bb cream pudră. L-am cumpărat gândindu-mă că nu are acoperire foarte mare și va fi perfect în zilele când vreau un machiaj cât mai lejer posibil. De asemenea, am ales nuanța medium/deep pentru a închide fondurile de ten care sunt prea deschise, în cazul în care folosesc autobronzant. Am multe fonduri de ten care-mi plac, dar care sunt prea deschise ca și culoare și nu le pot folosi atunci când sunt bronzată. Și de ce să nu mă bucur eu de ele și în această situație?! Prețul este de 13,39 dolari și îl găsiți aici.

Physician's Formula Super BB, All-in-1 Beauty Balm Powder

Voi reveni cu review-uri atât la produsele din comanda anterioară, cât și la cele pe care le-am luat data asta. Oricum, în cazul în care îmi vor plăcea foarte mult, probabil că le voi menționa și într-unul din clipurile cu preferate. Așa că abonați-vă la canalul meu, pentru a fi la curent cu noutățile.

Voi ce produse interesante de pe iherb ați mai încercat? Am nevoie de inspirație!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top