X

inscrie-te la newsletter

Cumpărături Anglia – PARTEA I

March 25, 2013 in beauty / cosmetice / makeup

Știu că așteptați cu nerăbdare să vedeți cu ce achiziții m-am întors din vacanță.

Întenționam să aștept week-end-ul ca să prind lumină bună pentru a face poze, dar cum mai este destul de mult până atunci, am făcut în seara asta poze la lumina camerei. Nu au ieșit nemaipomenite, dar măcar vă puteți face o idee despre ce mi-am cumpărat.

În seara asta o să vă arăt ce mi-am luat în materie de machiaje și cosmetice. Ținând cont c-am plecat la mine cu ditamai lista, pot spune că din punctul meu de vedere am fost destul de potolită. N-am reușit să-mi cumpăr totuși niște lucruri pe care mi le doream extrem de mult, din cauză că nu prea am avut nici timp și nici foarte multă răbdare să bat magazinele. Răceala m-a răpus. Însă sunt destul de mulțumită de ce am reușit să-mi cumpăr.

– TRESEMME Platinum șampon și balsam – aceste produse sunt recent lansate pe piață și, cum am tot auzit foarte multe păreri bune despre ele, mi-am zis că trebuie să le încerc și eu

– vopsea spumă de păr JOHNN FRIEDA și Wild Ombre Preferance de la L’OREAL – vopseaua am cumpărat-o pentru că intenționam să mă fac acolo, însă din lipsă de timp abia în seara asta am reușit să mă vopsesc. Cât despre kit-ul ombre, am decis să fac și eu o încercare să vedem ce-mi iese. 

– tot pentru păr, mi-am mai cumpărat un șampon uscat BATISTE și un șampon pentru scalp uscat de la E45. Acesta din urmă este un brand destinat pielii cu probleme. 

– și da, tot pentru păr, dar pentru styling de această dată, mi-am cumpărat mult-lăudatul spray fixativ Elnett de la L’OREAL și un spray cu apă de mare de la LEE STAFFORD 

îmi doream de foarte mult timp să încerc produse de la SOAP & GLORY, așa că mi-am luat scrub-ul de corp Sugar Crush și gelul de duș Clean on Me. Cred că pe primul dintre ele îl veți vedea la dezamăgirile lunii martie. 

 Airbrush Legs de la SALLY HANSEN și cremă de corp cu unt de cacao și vitamina E de la PALMERS

– scrub de față ST. IVES Timeless Skin – care nu-mi place la fel de mult ca cel pe care-l am deja – și cremă de față cu SPF 30 OLAY Regenerist. Mi s-a terminat crema de la Peter Thomas Roth și cum voiam demult să încerc ceva de la Olay, am spus să o încerc pe aceasta.

– fix înainte de-a pleca, am reușit să sparg piatra deodorant de la Crystal, așa că mi-am cumpărat de acolo deodorantul MITCHUM . Pentru problemele mele cu psoriazisul, mi-am cumpărat crema Itch Relief de la E45

am dat o raită și pe la LUSH și deși îmi venea să cumpăr tot magazinul, mi-am luat doar o cremă pentru sâni – Lovely Jubblies – și scrubul de buze Popcorn.

– pudra Stay Matte și baza de machiaj Fix & Perfect, ambele de la RIMMEL

tot de la RIMMEL, mi-am cumpărat și trei gloss-uri Apocalips – Celestial, Apocaliptic și Stellar 

am plecat de acasă cu gândul să-mi recumpăr rimelul meu preferat Gosh Boombastic, dar pentru că nu l-am găsit deloc, mi-am luat False Lash Effect, cel mai bine vândut rimel de la MAX FACTOR

la capitolul oje, am fost foarte cuminte și nu mi-am cumpărat decât două de la BARRY M – Lychee și Berry

un produs foarte lăudat pe net este și fardul de obraz de la NATURAL COLLECTION. Este foarte ieftin – în jur de o liră – și eu mi-am luat nuanța Peach Melba. Regret acum că nu mi-ammai luat cel puțin o nuanță.

de la MAYBELLINE, mi-am cumpărat încă un fard cremă Color Tatoo, în nuanța On and on Bronze și un gel eyeliner, în nuanța Brown

la standul MAC cu greu m-am abținut să nu fac dezastru și în final mi-am cumpărat pensula 208 pentru aplicarea gel eyeliner-ului și trei farduri de pleoape – All That Glitters, Swiss Chocolate și Cranberry. Am fost la un pas de a-mi cumpăra iluminatorul Soft & Gentle, însă când l-am încercat pe mână mi s-a părut mult prea sclipicios pentru gusturile mele. 

Cam asta ar fi tot. Eu spun că nu m-am aruncat foarte mult. Îmi pare extrem de rău că nu am reușit să-mi cumpăr cleștisorul de întors genele de la Shu Uemura, care era cap de listă. Nu a fost chip să dau de el în Reading unde am stat. De asemenea, mai voiam bronzer-ul Laguna de la Nars, dar nici pe acesta nu am reusit sa pun mâna. Data viitoare. 

O să vă arăt ce mi-am cumpărat și la capitolul haine/accesorii/încălțăminte, dar până atunci vă doresc o noapte de vis! 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top