X

inscrie-te la newsletter

Cu și despre iluminatoare

February 20, 2013 in beauty / makeup

Astăzi o să vă arăt toate iluminatoarele pe care le am în posesie.

Știu că sunt destul de puține persoane care folosesc acest gen de produse, însă mie-mi plac foarte mult. Am cinci bucăți și-mi plac toate, însă nu-l am pe cel pe care mi-l doresc cel mai mult – Soft & Gentle de la MAC. Nu-l am ÎNCĂ! 

O să le iau pe rând, în funție de preferință, ca un top.

1. Preferatul meu este de departe ROUGE BUNNY ROUGE Highlighting Liquid Seas of Illumination, în nuanța Sea of Tranquility. Din păcate nu am decât o mostră, iar produsul în varianta full size este destul de scump – 50 $. Îl folosesc doar la ocazii speciale și încerc să trag de el cât mai mult cu putință. Norocul este că sunt necesare doar două picături pentru ambii obraji.

2. JEMMA KIDD All Over Radiance Creme în nuanța Rose Gold – cred că nu există makeup guru englez de pe Youtube care să nu fi vorbit cel puțin o dată despre acest produs. Asta a fost și ceea ce m-a convins să-l cumpăr. Din păcate brandul Jemma Kidd Make Up School a intrat în procedură de faliment și produsele se găsesc destul de greu. Însă dacă dați peste ele, le veți găsi cu siguranță la preț de lichidare de stoc, așa că eu spun că merită. 

 

3. AVON Colour and Contour în nuanța Rose Glow – este de fapt un duo, care conține atât un blush, cât și un iluminator. Blush-ul este preferatul meu dintre toate pe care le dețin și iluminatorul este foarte bun. L-am pus însă pe locul trei întrucât mi se pare potrvit pentru seară, fiind destul de puternic. De asemenea, prefer iluminatoarele sub formă lichidă sau de cremă pentru că odată aplicate, par ceva mai naturale.

 

4. MAC Mineralize Skinfinish în nuanța Semi Precious Pearl – acest iluminator mi se pare potrivit pentru vară, așa că evit să-l folosesc în această perioadă. Așa cum veți vedea din pozele de mai jos, marginea este ceva mai deschisă, iar în centru este ceva mai închis. Partea mai închisă poate fi folosită și pe post de blush. Acest iluminator merge în special în combinație cu fardurile de obraz în nuanțe piersicii, portocalii sau corail. Nu mi se pare deloc potrivit pentru blush-urile roz. 

 

5. pe ultimul loc este un iluminator de la CLARINS – Cotton Flower. Îmi place cel mai puțin dintre ele întrucât nu are o putere de iluminare la fel de mare ca restul. Însă dacă sunteți genul care preferați cel mai natural iluminator posibil, acesta este alegerea perfectă. De asemenea, poate fi aplicat pe întreaga față, pur și simplu ca o pudră normală. 

 

Acum nu știu ce părere aveți voi despre iluminatoare, însă eu cunosc o grămadă de femei care se machiază zilnic, însă nu folosesc și nu consideră acest produs indispensabil. Nici nu este. Însă cred că aplicat cu măsură, poate oferi acel ceva care face un machiaj să fie mai deosebit. Eu îl folosesc aproape zilnic, iar seara nici nu concep să ies afară din casă fără el. 

Ce părere aveți despre iluminatoare: folosiți sau considerați că este un produs inutil?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top