X

inscrie-te la newsletter

Cremele de ochi pe care le folosesc

September 16, 2014 in beauty / cosmetice

Momentan, nu folosesc doar o cremă de ochi, ci două! Ambele foarte bune, dar diferite. Aşa că astăzi o să vă povestesc despre ele. Cremele la care fac referire sunt Echium&Argan Gentle Eye Cream de la PAI și Anti-Wrinkle Eye&Lip Cream de la CAUDALIE, din gama Plyphenol C15, lansată în acest an și pe piața noastră.

Dar, să vă explic de ce folosesc două creme de ochi, și nu una. Motivul este foarte simplu: îmi plac foarte mult ambele, dar cea de la PAI mi se pare mai potrivită pentru seară, în timp ce cea de la Caudalie, pentru zi. Nu e ca și cum nu aș putea să folosesc doar una și de zi și de noapte. Dar pentru că pe cea de la PAI o am de ceva vreme și e aproape de expirare, am făcut această combinație. Și-mi merge foarte bine cu ea. crema de ochii PAI

 

Crema Caudalie, cea pe care o folosesc dimineața, este ceva mai light și intră mult mai repede în piele decât cea de la PAI, care e puțin mai emolientă. Cea din urmă este plină de tot felul de uleiuri (argan, sâmburi de caise, ciulin, semințe de măceș, floarea soarelui etc) și probabil din acest motiv este mai greoaie. De asemenea, conține și acid lactic, ceea ce nu poate decât să mă bucure (vezi aici postarea despre exfolianții chimici).

crema de ochi CAUDALIE

Pentru că dimineața nu am foarte mult timp la dispoziție, prefer o cremă ceva mai ușoară, care să intre rapid în piele pentru a putea începe imediat să mă machiez. Un alt aspect ar fi că anticearcănul se așează mult mai bine pe cea de la Caudalie.

Ambele sunt creme antirid. Nu cred în cremele care promit că diminuează cearcănele și, tocmai din acest motiv, nici nu mă uit după așa ceva atunci când caut o cremă de ochi. La capitolul hidratare, stau foarte bine amândouă, cu mențiunea că cea de la PAI stă un pic mai bine. Dacă aveți pielea de sub ochi foarte uscată, cred că aceasta din urmă este mult mai potrivită. Dacă nu, crema de la Caudalie este numai bună.

Crema de ochi PAI poate fi cumpărată direct de pe site-ul lor, la prețul de 34 de euro, iar cea de la Caudalie este disponibilă în farmaciile Centrofarm, la prețul de 119 lei. Ambele au 15 mililitri.

Voi ce cremă de ochi folosiți?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top