X

inscrie-te la newsletter

Crema pentru tenul cu probleme, cu efect de înfrumuseţare Hidratare 24h Vichy Normaderm (CONCURS)

October 29, 2015 in beauty / noutati

Spuneam azi pe pagina mea de Facebook, că Vichy lansează un nou produs din gama NORMADERM. Ei bine, nu este în totalitate adevărat. Mai exact, Crema pentru tenul cu probleme, cu efect de înfrumusețare Hidratare 24h VICHY Normaderm a fost îmbunătățită cu două noi ingrediente active: Air Licium (pentru absorbția sebumului) și Phe Resorcinol (pentru estomparea petelor post-acneice).

Vichy Normaderm

Crema pentru tenul cu probleme, cu efect de înfrumusețare Hidratare 24h VICHY Normaderm este special concepută pentru femeile adulte care se confruntă cu imperfecțiuni ale tenului. Nu înseamnă că dacă ai trecut de vârsta pubertății, nu-ți mai apar coșuri, nu-i așa?! Cred că este cu atât mai frustrant ca atunci când ajungi la maturitate să te confrunți în continuare cu acnee. Mai ales că programul devine din ce în ce mai încărcat și uităm uneori să avem grijă de ten așa cum se cuvine. Și cu toate grijile pe care le avem pe cap, coșurile sunt ultima grijă pe care ne-o dorim. Crema face parte din gama Vichy Normaderm pentru ten cu imperfecțiuni.

Vichy Normaderm

Așa că pentru a scăpa de această grijă, Crema pentru tenul cu probleme, cu efect de înfrumusețare Hidratare 24h VICHY Normaderm este aliatul de care ai nevoie pentru a face față oricărei zile încărcate, fără stresul nesuferitelor de coșuri. Tu cum faci față zilelor aglomerate? Lasă-mi în comentarii răspunsul la această întrebare până luni, 2 noiembrie, și poți câștiga una dintre cele trei creme Vichy Normaderm. Câștigătoarele vor fi alese prin random.org și vor fi anunțate atât aici pe blog printr-un update la această postare, cât și pe email-ul cu care au lăsat comentariile. Succes și aștept răspunsurile voastre cu mare interes!

Update: Mulțumesc frumos tuturor pentru participare. Cele trei câștigătoare sunt: Anca Anx, Zamfir Ramona-Dora și Raluca Florentina. Felicitări! Voi reveni către voi cu un email. Pe restul vă aștept în curând cu un nou concurs!

Update 2: Întrucât una dintre câștigătoare nu mi-a răspuns la email nici după mai bine de o săptămână, am ales o nouă câștigătoare: Ioana Barbu. Felicitări și te voi contacta pe email-ul cu care ai lăsat comentariu.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top