X

inscrie-te la newsletter

Cosrx Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask

February 7, 2017 in beauty / cosmetice

Cu ocazia ultimei mele comenzi de pe iherb.com, mi-am cumpărat și masca de față Cosrx Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask. Nu știam absolut nimic despre acest produs, nu am mai auzit la nimeni despre el și singurul review de pe iherb este în limba rusă. Însă acel “nourishing” m-a convins să încerc această mască, mai ales că în această perioadă, tenul meu are nevoie de multă multă hidratare.

Cosrx Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask

Cosrx Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask este o mască ce ar trebui lăsată să acționeze peste noapte și așa am și folosit-o de cele mai multe ori. Are consistența unei creme obișnuite de față, destul de light și este ambalată la borcan de 50 de grame. Deși la atingere pare foarte light, am avut surpriza să constat că, odată aplicată pe ten, consistența este un pic diferită. Devine foarte lipicioasă și chiar văscoasă.

Cosrx Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask

De obicei, o aplic o dată pe săptămână într-un strat subțire, dar dacă-mi simt tenul grav deshidratat, apelez la ea pentru că știu că are rezultate imediate. După aplicare, masca nu intră imediat în piele; uneori nu intră de tot nici măcar până a doua zi dimineața. Am norocul că dorm pe spate, că altfel cred că mi-aș fi pictat toate cele 740 de perne. Așa că dacă vă știți cu somn agitat, nu vă sfătuiesc să folosiți Cosrx Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask peste noapte că s-ar putea să aveți surprize. Din fericire, masca are efect și dacă este lăsată să acționeze ceva mai puțin. Evident că efectele nu sunt aceleași, dar face treabă bună și așa.

Prima dată când am folosit Cosrx Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask aveam pe frunte o porțiune de piele care mi se descuama straturi, straturi. De fapt, portiunea era cam cât toată fruntea, haha. Și zic că-i momentul perfect să folosesc masca pentru prima dată ca să văd despre ce e vorba. A doua zi dimineața, nu numai că porțiunea respectivă dispăruse cu totul de parcă nici n-ar fi existat, dar întreaga față era mult mai luminoasă și pielea cumva mai elastică. Masca asta mă scoate din belea ori de câte ori o folosesc.

Cosrx Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask

Cu siguranță veți vedea Cosrx Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask la preferatele lunii februarie! Dar până atunci, dacă doriți s-o încercați, o găsiți pe iherb la prețul de 68,70 lei.

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top