X

inscrie-te la newsletter

Comandă iherb Noiembrie 2015

December 1, 2015 in beauty / cosmetice / makeup

Am făcut recent o nouă comandă pe iherb și cred că, cel mai probabil, aceasta a fost ultima pe anul ăsta. Mi-am reînnoit stocul la câteva produse pe care le-am tot folosit și care-mi plac foarte mult, dar am și câteva noutăți și sunt curioasă dacă voi le-ați încercat și ce părere aveți despre ele.

O să vă arăt pentru început produsele pe care le-am cumpărat din nou, majoritatea dintre ele pentru a 740-a oară. Mi-am refăcut stocul de bureței de curățare konjac de la EcoTools – Pure Complexion Facial Sponge. Mi-am cumpărat două bucăți de data asta. Așa cum am mai spus de nenumărate ori, folosesc acest burețel pentru curățarea tenului: îl umezesc, torn gel de curățare pe el și, pe tenul umezit, masez să scap de orice urmă lăsată în urma demachierii. Îl puteți găsi și la noi la Debenhams, dar prețul este de 45 de lei. Pe iherb, unul costă 25,01 lei.

EcoTools - Pure Complexion Facial Sponge

Mi-am cumpărat și un nou tuș Physician’s Formula Eye Booster, în nuanța Ultra Black. Este tușul meu preferat și aveam nevoie de o rezervă, ca să nu rămân în pană pentru că pe cel pe care-l folosesc acum îl am de prin august. Văd că încă se ține bine, nu dă semne de oboseală, dar vreau să fiu pregătită. Am și unul maro, care-mi place aproape la fel de mult. Calitate excepțională, ușor de folosit…nota 10! Costă 43,89 lei.

Physician's Formula Eye Booster

Am cumpărat din nou și șervețelele matifiante Mineral Fusion Shine Free Blotting Tissues. Pachetul conține 100 de bucăți și nu-mi lipsește din geantă. Prețul unui pachet este de 28,35 lei.

Mineral Fusion Shine Free Blotting Tissues

Pasta de dinți PowerSmile de la Jason Natural este fără niciun dubiu pasta mea de dinți preferată și o folosesc cred că de mai bine de trei ani. De data asta, am cumpărat două tuburi ca să am de rezervă, întrucât pentru mine nicio pastă de dinți nu se ridică la nivelul acesteia. Costă 22,47 lei/bucată și are 170 de grame. Fiind foarte concentrată, un tub mă ține câteva luni bune.

PowerSmile de la Jason Natural

Și acestea sunt lucrurile pe care le-am cumpărat din nou. Și să vă arăt și noutățile pe care am ales să le încerc data asta. Așa cum am mai spus, acum mă aflu într-un proces de a-mi găsi niște produse destinate îngrijirii părului foarte șmechere, care să mă ajute să-mi construiesc o rutină beton. Așa că am ales două produse de la Giovanni, brand cu care m-am mai întâlnit și cu alte ocazii și care mi-a plăcut.

Prima alegere a fost Vitapro Fusion Protective Moisture, care este un tratament leave-in (nu se clătește) și care promite multiple beneficii – hrănește și întărește firul de păr, protejează împotriva factorilor agresivi, inclusiv protecție termică. Prețul este de 26,18 lei, pentru 150 ml.

Giovanni Vitapro Fusion Protective Moisture Giovanni Vitapro Fusion Protective Moisture

Tot de la Giovanni, am ales și un produs din gama 2chic, despre care am tot citit păreri pozitive: Ultra-Sleek Hair&Body Super Potion Brazilian Keratin & Argan Oil. Sper să fie la fel de bun pe cât îi este de lung numele. Costă 23,34 lei pentru 53 ml și promite o grămadă de lucruri bune pe care le puteți citi la descrierea produsului.

Ultra-Sleek Hair&Body Super Potion Brazilian Keratin & Argan Oil Ultra-Sleek Hair&Body Super Potion Brazilian Keratin & Argan Oil

Nu duc lipsă de exfolianți cu acid glicolic, acesta fiind unul dintre ingredientele mele preferate atunci când vine vorba de îngrijirea pielii. De când folosesc produse ce conțin acid glicolic, tenul meu și-a îmbunătățit major aspectul, așa că de ce să nu încerc un nou produs cu acest ingredient?! De data aceasta, am ales Reviva Labs Brown Spot Night Gel, datorită review-urile pozitive pe care le are. Nu obișnuiesc să folosesc produse pentru ten ambalate în cutii, dar de data asta am zis să fac o excepție. Sunt tare curioasă dacă acest produs va avea vreun efect asupra petelor mele solare, așa cum promite. Costă 35,29 lei, pentru 35 de grame.

Reviva Labs Brown Spot Night Gel

Și ultima chestie pe care mi-am cumpărat-o este o pensulă de la EcoTools – Bamboo Eye Shadow Brush. Am apucat s-o folosesc deja o dată și e ok, deși un pic cam mare comparativ cu mărimea pleoapelor mele. Costă 16,66 lei și o găsiți pe iherb, ca și pe restul produselor pe care vi le-am arătat.

EcoTools - Bamboo Eye Shadow Brush

Voi ce chestii interesante v-ați mai cumpărat de pe iherb? Apropo, găsiți o grămadă de oferte acolo în această perioadă a anului, așa că bucurați-vă de ele.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top