X

inscrie-te la newsletter

Colecția mea de gloss-uri

January 25, 2013 in beauty / makeup

Acum mai bine de o săptămână, când v-am arătat colecția mea de rujuri, vă spuneam că intenționez să fac o postare și despre colecția de gloss-uri. Weekend-ul trecut și-am făcut poze la aproape tot ce am, ca să vi le arăt și vouă, întrucât unele dintre voi v-ați arătat interesate. Spun la aproape toate, pentru că am prostul obicei de-a căra gloss-uri după mine și să le uit ba prin genți, ba pe la birou. 

Deși aveam senzația că am destul de puține gloss-uri, am descoperit că nu e chiar așa și că stau destul de bine și la capitolul ăsta. Nu sunt o mare iubitoare de gloss-uri, însă am fost. Mulți ani am preferat să le folosesc în loc de rujuri, întrucât nu-mi uscau buzele așa cum o fac acestea. 

Așadar iată colecția mea de gloss-uri de buze! 

BOURJOIS
Beige Multi-Reflets/Beige Sunny

 
L’OREAL
Timeless Ruby/Quartz Carat/Strawberry Licorice/Sunlight Blush

 
FARMASI
02/06

 
FLORMAR
06/13

 
MAC
Pink Poodle/Subtronic

 
ORIFLAME/ESSENCE/MAX FACTOR
Seductive Rose/Wood of Roses/320

 
LIP FUSION/E.L.F./REVLON/ARTISTRY/URBAN DECAY
Bare/Vixen/Fiercely Fuchsia/Spontaneous/Naked

 

Și cam astea ar fi. Astăzi am mai primit un gloss de la Bourjois, nou lansat pe piață, căruia probabil că-i voi dedica o postare separată. Dintre toate cele pe care vi le-am arătat mai sus preferatele mele sunt Revlon-Fiercely Fuchsia, MAC-Pink Poodle și Farmasi- 02. 

În final am o mare rugăminte la voi: pe pagina mea de Facebook am dat drumul unui poll la care tare m-aș bucura dacă v-ați face timp să răspundeți. Motivul este c-am strâns destul de multe fonduri de ten și BB Cream-uri și nu știu în ce ordine să le iau la testat și să le fac review-uri. Găsiți poll-ul aici. Vă mulțumesc anticipat de ajutor!

În altă ordine de idei, ce gloss-uri de mai sus vă plac? Ați încercat vreunul din ele? 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top