X

inscrie-te la newsletter

Colecția mea de farduri Melkior

November 7, 2017 in beauty / makeup

Recent, am dat un scurt interviu pentru site-ul Melkior și, printre altele, am fost întrebată ce înseamnă pentru mine acest brand. Răspunsul meu a fost: cele mai bune oje și farduri într-o mulțime de culori. Așa că m-am gândit că e cazul să vă arăt colecția mea de farduri Melkior. 

Primele farduri Melkior le-am primit cadou de la Ioana. Până la momentul respectiv, nu mai avusesem și nici nu știam mare lucru despre ele. Când venea vorba de farduri individuale, cele de la MAC erau prima alegere. Însă, diferența de preț e destul de mare și calitatea este oarecum asemănătoare.

Gama de farduri Melkior cuprinde nuanțe mate, sidefate, perlate, metalice și coapte și pot fi cumpărate fie ambalate individual, fie ca rezerve. În colecția mea am șapte farduri mate (două ambalate individual și cinci rezerve), unul perlat și unul metalic. Rezervele pot fi depozitate într-o paletă magnetică, pe care o găsiți tot la Melkior, iar la cumpărarea a 6, 12 sau 24 de rezerve, paleta este cadou. Eu o am pe cea pentru 12 farduri care este 56,90 lei și am în ea 18 farduri de la diverse branduri.

melkior

Din punct de vedere calitativ, fardurile Melkior sunt foarte pigmentate, se estompează ușor, însă unele dintre ele (în special cele mate) sunt ușor prăfoase. Însă, eu întotdeauna scutur pensula înainte de aplicare, așa că nu mi s-a întâmplat niciodată să-mi cadă pe obraji. Dintre toate fardurile Melkior pe care le am în colecție, preferatul meu este cel perlat – Fabulous. 

melkior

melkior

melkior

melkior

Intenționez ca în perioada următoare să-mi mai cumpăr o paletă magnetică și să le depozitez acolo și pe restul, plus alte farduri individuale pe care le am și stau înșirate prin sertare de am și uitat de existența lor. Fardurile Melkior sunt ceva mai mari decât în mod obișnuit (4 grame), deci ocupă ceva mai mult loc în paletă. Însă dacă sunt ceva mai mici (MAC – 1,5 g, Anastasia Beverly Hills – 1,7 g), pot încăpea mai multe.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top