X

inscrie-te la newsletter

Clinique Bottom Lash Mascara

February 13, 2014 in beauty / makeup

Tânjeam după rimelul Bottom Lash Mascara de la Clinique creat special pentru genele de jos de nici nu mai știu când. Să tot fie vreo doi ani cred.

Dar de fiecare dată când am fost la un pas să-l cumpăr, mă suceam din cauza prețului. Adică vreo 80 de lei (cred) pe o chichineață?! Oare chiar am nevoie de el?! L-am găsit în Sephora redus la 55 de lei și n-am mai stat pe gânduri! A meritat?

Păi în primul rând, genele mele de jos sunt absolut horror! La ochiul stâng cel puțin…în fiecare dimineață când mă machiez, turbez de nervi! Mai ales dacă folosesc un rimel cu periuța groasă – pe care le prefer – mă ung până la gură. Sunt rare și încălecate. Le urăsc cu puterea a o mie de sori! Am avut și rimeluri cu care m-am înțeles foarte bine la capitolul ăsta (Max Factor Masterpiece Max), dar niciodată nu mi-am putut lua gândul de la Bottom Lash Mascara de la Clinique. 

Nu știu dacă a fost un moft sau nu, dar nu regret absolut deloc că l-am cumpărat. Periuța este mică-mică de tot, ceva ce eu n-am mai văzut până acum. Dar, datorită acestui fapt, este foarte ușor de manevrat și mă ajută să ajung la mai multe gene decât cu un rimel normal. Dacă în primele zile de folosire, m-am cam chinuit cu el pentru că nu eram deloc obișnuită cu asemenea ustensilă, acum îl aplic fără absolut nicio dificultate.

Ceea ce nu-mi place la el este că se demachiază destul de greu. N-am văzut să scrie pe el că e rezistent la apă, dar se comportă fix așa. Loțiunea micelară abia îi face față; adică trebuie să insist ceva mai mult decât la un rimel normal. 

Îmi place? Da, la nebunie! Nu se întinde, nu cad bobițe din el pe obraz, nu-mi mai fac o mie de nervi dimineața. L-aș cumpăra din nou? Greu de zis…La prețul întreg, nu cred. Dar cred că dacă aș mai prinde o ofertă, m-aș risca.

Nu am făcut poze cu el aplicat, dar îl veți vedea cât de curând întrucât intenționez să vă arăt un machiaj de care-am devenit obsedată și l-am folosit toată săptămâna asta. V-ar tenta un astfel de rimel?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top