X

inscrie-te la newsletter

Chanel Presage – blush-ul meu preferat din vara asta

August 2, 2016 in beauty / makeup

Dacă în sezonul de toamnă/iarnă am tendința să port farduri de obraz cu ton rece, când vine căldura, se schimbă situația. Fardurile calde, cu subton portocaliu sunt clar preferatele mele. Anii trecuți, blush-ul meu preferat a fost Gina de la NARS, pe care anul ăsta nu l-am purtat nici măcar o dată. Și asta pentru că am descoperit unul nou care mi-a creat o ușoară dependență: Le Blush Creme de Chanel Presage. 

Chanel Presage este un blush cu o textură deosebită: deși este cremă, atunci când se transferă pe ten, devine pudră. Datorită acestui aspect, nu este deloc lipicios și rezistența lui este mult mai mare decât a unui fard de obraz cremă obișnuit. De fapt, rezistența lui este mult mai mare comparativ cu multe farduri pudră pe care le am în colecție. Rezistă până la zece ore, chiar dacă nu e fixat cu pudră.

De asemenea, are o textură fină și o ușurință în aplicare nemaipomenită. Eu folosesc pensula Countour Brush de la Real Techniques. Chiar dacă se mai întâmplă să aplic prea mult produs odată, datorită texturii care-l face ușor de întins, pot să estompez surplusul fără nicio problemă.

Le Blush Creme de Chanel Presage

Din punct de vedere al pigmentului, culoarea care se transferă pe obraz este fix la fel ca cea din cutie: o nuanță de piersiciu, cu un strop de roz în ea. De asemenea, nu este un fard sidefat, dar nici nu este mat complet, ci mai degrabă are o textură satinată.

Le Blush Creme de Chanel Presage

 

A photo posted by Andreea Adam (@andreea.alina.adam) on

 

Nu este primul meu blush cremă de la Chanel. Mai am încă două în colecție, Affinite și Inspiration, pe care le puteți vedea aici. Oricum, dintre toate trei, Presage este clar preferatul meu, cel puțin în această perioadă. Deși îl am de vreo doi ani, abia acum l-am descoperit. Am atât de multe blush-uri, că unele-mi mai trec cu vederea…

Share This Post

You Might Also Like

Back to top