X

inscrie-te la newsletter

Cetaphil Dermacontrol SPF30

February 6, 2018 in beauty / cosmetice

După ce am terminat mult-iubita cremă cu SPF50 de la Frezyderm, am fost nevoită să mă gândesc cu ce anume s-o înlocuiesc. Și pentru că în perioada asta, un factor de protecție 30 e suficient, m-am orientat către Cetaphil Dermacontrol SPF30, care are protecție atât UVB, cât și UVA. 

Citisem despre el că e potrivit pentru tenul gras și chiar dacă eu am tenul uscat acum iarna, l-am ales pentru că majoritatea cremelor cu SPF sunt prea grase și prefer să hidratez bine pielea înainte, decât să am fața unsuroasă. Însă cred că pentru un ten gras, poate oferi suficientă hidratare. Consistența este de loțiune destul de lichidă și se aplică cu ușurință. Este light, nu se simte deloc pe piele, nu lasă film uleios și nici urme albe. Ba din contră, lasă un aspect foarte plăcut. Machiajul se așează perfect deasupra ei.

Chiar dacă mă împac foarte bine cu Cetaphil Dermacontrol SPF30, are și câteva minusuri. În primul rând, are în ea niște particule de genul celor care se găsesc în produsele exfoliante. Sunt foarte puține, dar îndeajuns încât să mă enerveze când am început s-o folosesc. Acum m-am obișnuit și nu mă mai deranjează deloc.

Cetaphil Dermacontrol SPF30

În al doilea rând, am încercat s-o aplic și pe pleoape și vai! vai! vai! Mi s-au umflat ochii cât cepele și n-am putut să mă machiez două zile. De asemenea, dacă-mi ating fața când sunt dată cu ea și apoi duc mâinile la ochi, ustură. Deși o aplic imediat sub ochi și nu are efectul ăsta. Știu că SPF-ul trebuie aplicat și pe pleoape…dar îmi place prea mult crema asta ca să renunț la ea.

Trecând peste părerea mea foarte pozitivă despre Cetaphil Dermacontrol SPF30 (cu tot cu minusurile ei), am auzit câteva persoane care nu s-au înțeles la fel de bine cu ea și care n-o tolerează: fie le ustură fața, fie le provoacă acnee. Așa că dacă vă știți cu sensibilitate la filtrele chimice, e mai bine s-o evitați sau s-o încercați înainte de-a o cumpăra.

Cetaphil Dermacontrol SPF30

Cetaphil Dermacontrol SPF30 este disponibilă la Farmacia Tei, la prețul de 64 de lei, pentru 118 ml. Și cantitatea mare este un mare plus! Cred că n-o să mai am nevoie de alta până vine căldura și trec la SPF50.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top