X

inscrie-te la newsletter

CeraVe Facial Moisturizing Lotion PM

April 19, 2017 in beauty / cosmetice

Nu am mai făcut review-uri la creme de față hidratante, pentru că de mai bine de doi ani de zile, Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator de la Paula’s Choice a fost cam singura pe care-am folosit-o. Mi-a plăcut extrem de mult, tocmai din acest motiv am și folosit-o o perioadă atât de îndelungată. Însă, parcă simțeam nevoia să mai încerc ceva nou și așa am dat peste CeraVe Facial Moisturizing Lotion PM, pe care o folosesc din luna februarie.

CeraVe Facial Moisturizing Lotion PM este destinată tenului normal sau uscat și se recomandă a fi folosită seara. Cu toate astea, nu mi se pare suficient de hidratantă pentru un ten uscat sau deshidrat și uneori simt nevoia să aplic deasupra și un ulei. Mai ales în perioadele de restriște când pielea mea este foarte deshidratată. Pentru un ten normal, mixt sau gras, mi se pare însă ideală. Mai ales dacă aveți tenul gras și nu reușiți să găsiți o cremă suficient de hidratantă, dar care să nu încarce tenul și să-l îngrașe și mai mult.

CeraVe Facial Moisturizing Lotion PM conține câteva ingrediente benefice pielii, niacinamidele, acidul hialuronic și ceramidele numărându-se printre ele. Textura este ușoară și se absoarbe destul de repede în piele, fără să lase peliculă grasă la suprafață. Eu o folosesc uneori și dimineața, fie sub crema cu SPF, fie singură atunci când nu ies din casă. Însă, de cele mai multe ori, o folosesc seara. Pentru că rutina mea de îngrijire conține destul de multe produse, nu prea o folosesc singură.

CeraVe Facial Moisturizing Lotion PM

Deși conține niacinamide, de cele mai multe ori, amestec loțiunea cu trei picături de Resist 10% Niacinamide Booster de la Paula’s Choice, pentru a-i potența efectele. Niacinamidele sunt cunoscute pentru efectul anti-aging, ajută la îmbunătățirea texturii pielii și uniformizează nuanța tenului, chestie care pe mine mă interesează foarte mult, din cauza petelor solare pe care le am.

De asemenea, folosesc CeraVe Facial Moisturizing Lotion PM după ce-mi aplic tratamentele de la The Ordinary – cel cu retinoid 2% și cel cu 10% acid lactic. În acest caz, nu o mai amestesc cu niacinamidele de la PC. Pentru că produsul cu retinoid are tendința de a-mi usca uneori pielea, pentru extra hidratare, aplic și un ulei după ce am folosit loțiunea de la CeraVe. În prezent, folosesc unul de la Andalou Naturals care-mi place super mult și despre care o să vă povestesc în curând.

CeraVe Facial Moisturizing Lotion PM

CeraVe Facial Moisturizing Lotion PM conține 89 mililitri de produs, mai mult decât conține în mod normal o cremă hidratantă, iar trei pompițe sunt suficiente pentru toată fața și gât. Și pompița este pentru mine un mare plus!

Ca să nu mă mai lungesc, mie-mi place foarte mult această loțiune hidratantă și-o s-o folosesc până la ultima picătură, urmând cel mai probabil s-o cumpăr din nou. Asta dacă nu gasesc ceva mai interesant între timp. Îi spun adio cremei de la Paula’s Choice și datorită faptului că prețul loțiunii CeraVe este imbatabil: aproximativ 66 de lei. Poate fi cumpărată de pe iherb, dar poate o s-o vedem în curând și pe rafturile din România, ținând cont că brandul CeraVe a fost achiziționat recent de L’Oreal.

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top