X

inscrie-te la newsletter

Caudalie Vinosource – noua gamă pentru hidratare

May 12, 2016 in beauty / noutati

De-a lungul timpului, am încercat destul de multe produse Caudalie și dacă ar fi să le aleg pe cele care mi-au plăcut cel mai mult, m-aș opri la crema de ochi Polyphenol C15 și la Vinexpert Firming Serum. Începând din această lună, o nouă gamă este disponibilă pe piață – gama pentru hidratare Caudalie Vinosource. Această nouă gamă cuprinde patru produse hidratante pentru diferite tipuri de ten.

Caudalie Vinosource Moisturizing Mattifying Fluid este destinat tenului gras și mixt. Are textură fluidă, lejeră, care se absoarbe imediat în piele. De asemenea, conține extract de ceai verde ce are rol de reglare a sebumului și apă organică de struguri cu rol de hidratare și calmare a pielii.

Caudalie Vinosource Moisturizing Mattifying Fluid

Caudalie Vinosource Moisture Recovery Cream este destinată tenului uscat. Cu 97% ingrediente naturale, crema conține ulei din semințe de struguri și glicerină, ce au rol nutritiv, polifenoli din semințe de struguri cu rol antioxidant, portocală dulce și men de santal, ce oferă o senzație de prospețime.

Caudalie Vinosource Moisture Recovery Cream

Caudalie Vinosource Intense Moisture Rescue Cream este destinată tenului foarte uscat. Principalele ingrediente ale acestei creme sunt uleiul de struguri, untul organic de shea, polifenoli și extract de castane.

Caudalie Vinosource Intense Moisture Rescue Cream

Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet este destinată tenului sensibil și are textură de gel, ce se absoarbe repede în piele. Ingredientele de bază sunt apa de struguri, mușețel și polifenoli. Caudalie Vinosource Moisturizing SorbetToate produsele Caudalie sunt disponibile în farmaciile HelpNet.

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top