X

inscrie-te la newsletter

Calendarul de advent NYX Wanderlust

December 16, 2016 in beauty / makeup

Dacă deja aveți sau intenționați să cumpărați Calendarul de advent NYX Wanderlust și vreți să fie surpriză ce se află în spatele fiecărei uși, nu citiți mai departe! Ca să nu spuneți că nu v-am spus. Pentru restul, am făcut multe-multe poze ca să știți la ce să vă așteptați.

Pentru cine nu știe ce este acela un calendar de advent, este de obicei o cutie cu 24 sau 12 uși, în spatele cărora se ascund diverse surprize. Acestea se deschid în fiecare zi până în ziua de Ajun. În funcție de brandul ales, găsiți de la ciocolăți, până la produse cosmetice sau de makeup, lumânări și parfumuri și multe alte nebunii.

Calendarul de advent NYX Wanderlust este primul meu calendar de advent și, deși intenționam să respect tradiția și să deschis zilnic câte o ușiță, m-am gândit că poate sunt printre voi curioase care vor să știe exact ce produse sunt în acest calendar. Cu atât mai mult cu cât calendarul de advent NYX Wanderlust este încă disponibil în magazinele NYX, la prețul de 209 lei.

Calendarul de advent NYX Wanderlust

Așadar, calendarul de advent NYX Wanderlust conține 12 farduri de pleoape și 12 rujuri Soft Matte Lip Cream. Fardurile sunt asbolut extraordinare, foarte pigmentate și selecția de nuanțe este destul de diversificată: nuanțe neutre, colorate, texturi mate, sidefate și cu sclipici. De asemenea, fardurile sunt magnetice, așa că pot fi scoase din aceste cutiuțe superbe și depozitate într-o paletă. Eu am una de la Melkior și cel mai probabil că acolo le voi depozita pe toate.

Calendarul de advent NYX Wanderlust

Calendarul de advent NYX Wanderlust

Calendarul de advent NYX Wanderlust

Calendarul de advent NYX Wanderlust Calendarul de advent NYX Wanderlust Calendarul de advent NYX Wanderlust Calendarul de advent NYX Wanderlust Calendarul de advent NYX Wanderlust Calendarul de advent NYX Wanderlust Calendarul de advent NYX Wanderlust Calendarul de advent NYX Wanderlust Calendarul de advent NYX Wanderlust Calendarul de advent NYX Wanderlust Calendarul de advent NYX Wanderlust

Calendarul de advent NYX Wanderlust Calendarul de advent NYX Wanderlust Calendarul de advent NYX Wanderlust

Rujurile Soft Matte Lip Cream sunt în variantă mini, de 4,7 mililitri. Un astfel de ruj full size este de 8 mililitri. Calendarul de advent NYX Wanderlust oferă oportunitatea de a încerca unele dintre cele mai frumoase nuanțe din colecție, corespondentele fardurilor de mai sus din punct de vedere al numelor.

Calendarul de advent NYX Wanderlust

Deși îmi plac și rujurile, recunosc că fardurile de pleoape sunt cele care mă entuziasmează cel mai mult. Așa că dacă vă doriți 24 de produse mișto de la NYX sau doriți să faceți cuiva un cadou, calendarul de advent NYX Wanderlust este disponibil încă în magazinele NYX.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top