X

inscrie-te la newsletter

Brandul de lenjerie Yamamay deschide primul magazin în București

September 26, 2016 in style

Această toamnă este cu siguranță una a premierelor. Odată cu deschiderea celui mai nou mall din București – ParkLake -, s-au deschis o groază de magazine noi (NYX, Gerovita, Forever21 etc). Și pentru că sunt aproape zilnic în acest mall care m-a adus la sapă de lemn (este foarte aproape de unde-mi duc eu veacul), nu am putut să nu observ multitudinea de magazine de lenjerie intimă.

Dintre toate, cel mai mult mi-a tras atenția Yamamayde care știam de la Naomi Campbell, care încă mi se pare una dintre cele mai mișto femei ever și pe care o urmăresc pe Instagram. În afară de modelele de lenjerie care sunt cu adevărat deosebite, cel mai mult m-au impresionat la capitolul culori – o varietate mare de lenjerie în nuanțe tomnatice de burgund și verde închis, un deliciu! În afară de lenjerie intimă, la Yamamay găsiți și pijamale și papuci de casă și am pus deja ochii pe o pereche numai bună pentru iarnă. Iar dacă sunteți în căutare de accesorii, tot aici este locul potrivit pentru asta (bretele, cupe din silicon etc).

Yamamay

Yamamay Yamamay Yamamay Yamamay Yamamay

Eu am plecat din magazin cu două sutiene: unul clasic, din dantelă, și unul din colecția Space Bra, care este 3D și este dintr-un material foarte interesant, cu care eu nu m-am mai întâlnit până acum: seamănă cu un burete spumos – asta e cea mai bună descriere pe care o pot face, haha!

Yamamay Space Bra

Voi de unde obișnuiți să vă cumpărați lenjeria intimă?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top