X

inscrie-te la newsletter

BIODERMA Sensibio AR BB Cream

August 8, 2013 in beauty / makeup

Ați văzut acest produs la preferatele lunii iulie (aici) și să știți că nu l-am pus degeaba acolo.

E greu când ai un sertar plin ochi cu fonduri de ten și bb cream-uri să te hotărăști ce să folosești. Când m-am apucat să-mi fac bagajele pentru vacanță, la începutul lunii iulie, m-am gândit zile în șir ce fond de ten să-mi iau cu mine. Înclinam spre cel de la Rouge Bunny Rouge, care este preferatul meu pe anul acesta până în acest moment, și acest bb cream de la Bioderma. Și cum acesta abia se lansase pe piață, am zis ca el să fie alesul. Recunosc că l-am băgat în bagaje puțin cu inima strânsă, pentru că nu-l mai folosisem. Dar pentru că întotdeauna m-am înțeles bine cu produsele Bioderma, riscul să nu-mi placă era destul de mic. Și am avut dreptate să-l aleg, căci nu m-am mai despărțit de el toată luna iulie. 

Ca toate produsele din gama Sensibio, AR BB Cream este destinat tenului sensibil și în special celui care se confruntă cu roșeață. De asemenea, are factor de protecție 30. Dar deja cum am spus în dese rânduri pe blog, eu nu cred în produsele de machiaj cu FPS întrucât, așa cum știm deja, trebuie aplicată o cantitate generoasă pentru ca aceasta să protejeze cu adevărat. 

Culoarea bb cream-ului este destul de închisă. Cum însă mă dau regulat cu autobronzant pe tot corpul, culoarea lui a fost numai bună să mă uniformizeze și să nu apar neagră pe corp și cu fața albă. Pentru la iarnă însă, acest produs nu va fi potrivit nuanței tenului meu. Dar mă bucur acum de el din plin. 

Are o acoperire foarte bună, din punctul meu de vedere, medie. Ceea ce vreau să menționez neapărat, ca un fel de avertisment dacă vreți, că imediat după aplicare produsul nu arată neapărat excepțional pe ten. Are un aspect ușor pudrat și pare că încarcă tenul. Cel puțin asta am observat la mine și la o altă colegă care l-a folosit. Însă pe măsură ce se așează pe ten, acesta arată din ce în ce mai bine. Pe măsură ce trec orele, arată wow! 

Și aici, trebuie să vă povestesc despre rezistența lui, aspect care m-a impresionat cu adevărat la acest produs. Pentru că l-am testat în condiții extreme! Sâmbătă la ora 8 și ceva aveam avion de pe Heathrow către București. Nu intenționam să dorm cu o noapte înainte, evident. Așa că vineri dimineață m-am apucat să-mi fac bagajele, m-am machiat – pe la ora 15:00 – și-am ieșit în oraș. Am fost la cumpărături, la masă, în pub, dans până în zorii zilei și apoi țup la aeroport. Am luat avionul, am aterizat, am ajuns acasă și vă jur că, în afară de faptul că arătam de parcă fusesem bătută și alungată de acasă, încă mai aveam machiaj pe ten. Deci acest bb cream a rezistat pe fața mea mai bine de 24 de ore și a rezistat frumos. Și nu au fost 24 de ore ușoare, vă zic! 

Nota 10 de la mine pentru Sensibio AR BB Cream! Acoperire bună, rezistență, aspect foarte plăcut pe ten…aproape tot ceea ce-mi doresc de la un asemenea produs. Singurul aspect negativ este nuanța. Nu cred să se găsească în nuanțe mai deschise decât ceea ce am eu – Light. 

Am făcut și două poze de înainte și după, în care arăt absolut odios că abia mă trezisem și mă și orbea soarele. Dar, o să le postez totuși că poate vă faceți o idee legat de puterea de acoperire. Vă rog să nu vă speriați :)))

ÎNAINTE

DUPĂ

Concluzia este că-mi place foarte tare acest produs și-o să-l folosesc până la ultima picătură! L-a mai încercat cineva?

Share This Post

You Might Also Like

Back to top