X

inscrie-te la newsletter

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50 

July 25, 2017 in beauty / cosmetice

Cred că toți cei care acordăm o atenție sporită protecției solare știm cam cât de greu e să găsești un produs cu SPF care să ni se potrivească. Dacă în cazul celor cu SPF 30, șansele de reușită sunt ceva mai mari, când vine vorba de SPF 50, situația se schimbă. Deși folosesc zilnic cremă cu factor de protecție solară de câțiva ani, nu am găsit până acum niciuna cu SPF 50 care să-mi satisfacă toate nevoile. Cea care se apropie cel mai mult și pe care o și folosesc în prezent este Bioderma Photoderm Max Cream

Însă, așa cum se întâmplă mereu vara, brandurile lansează care mai de care noi produse pentru protecție solară. Și una dintre lansările despre care s-a vorbit cel mai mult în ultima perioadă este cea a loțiunii Bioderma Photoderm Nude Touch. Cred că motivele pentru care s-a tot discutat despre acest produs sunt 1. că este destinată tenului mixt/gras și pentru un astfel de ten este cu atât mai greu de găsit o cremă cu SPF care să nu lucească. Și 2. Bioderma are printre cele mai bune produse cu SPF de pe piața din România, așa că era normal ca o lansare de la acest brand, mai ales pentru față, să trezească interesul.

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50 este un produs cu filtre minerale și este disponibil în trei nuanțe: naturală, deschisă și aurie. Prima dată am încercat-o pe cea deschisă că din sticlă mi se părea că s-ar potrivi tenului meu, mai ales că eram dată și cu autobronzant. Însă, din nefericire, am arătat ca un oompa loompa toată ziua. De la nuanța aurie mi-am luat gândul din start, așa că am încercat-o pe cea naturală, la care am și rămas în final.

Consistența produsului este de loțiune foarte lichidă, de tip bifazic, așa că tubul trebuie agitat bine înainte de folosire. Se aplică destul de ușor și odată ce este masat în piele, se transformă din lichid în pudră. Cred că tocmai asta e și șmecheria cu acest produs și de ce este destinat tenului mixt/gras.

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50

S-a nimerit ca primele zile când am folosit Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50 să nu mă machiez absolut deloc și mi-a plăcut cum s-a comportat produsul. Matifiază într-adevăr pielea și este îndeajuns de light încât să nu-l simt pe ten.

Însă, situația s-a schimbat complet atunci când am folosit fond de ten peste. Am încercat trei fonduri de ten diferite și cu toate s-a comportat cam la fel. După vreo 2-3 ore, fondul de ten a început să se strângă în pori (chestie care mie mi se întâmplă foarte rar și nu cu fondurile astea de ten) și în toate liniile feței, plus că avea un aspect foarte prăfos și greoi.

De asemenea, un alt aspect pe care l-am observat după câteva zile de folosire este că mi-a uscat tenul. Adică în mijlocul verii când am tenul mixt, a devenit foarte uscat, chestie pe care n-o pățesc decât iarna. Așa că a trebuit să întrerup folosirea produsului.

Bioderma Photoderm Nude Touch SPF 50

Cred că e prima dată când nu-mi place un produs Bioderma, dar era de așteptat c-o să vină și ziua asta. Dacă sunteți totuși tentate să-l încercați, prețul lui variază între 40-60 de lei în funcție de unde-l cumpărați.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top