X

inscrie-te la newsletter

BIODERMA Photoderm MAX Aquafluide SPF 50

May 25, 2015 in beauty / cosmetice

Bioderma a lansat recent un nou produs pentru protecție solară, pentru ten: Bioderma Phototerm MAX Aquafluide SPF 50.

Eu obișnuiesc ca vara să folosesc pe ten doar factor de protecție 50 din mai multe motive: am tenul foarte deschis la culoare, folosesc tratamente pentru ten care cauzează fotosensibiliate și fac un tratament medicamentos care, de asemenea, fotosensibilizează pielea. Evit cât mai mult posibil să stau în razele directe ale soarelui, dar cum acestea pătrund și prin geamuri, trebuie să am pielea protejată în permanență.

Bioderma Phototerm MAX Aquafluide SPF 50 este disponibil în trei variante: incolor, Claire și Doree. Nu le-am încercat decât pe primele două, ultimul fiind mult prea închis pentru tenul meu. Cel incolor îmi place însă cel mai mult. Este foarte lichid și se aplică destul de ușor. Nu intră imediat în piele, însă nici nu trebuie să insist foarte mult. Sunt sigură că cel mai mult vă interesează dacă lasă peliculă albă pe piele și vestea bună este că, odată masat în piele, crema este incoloră.

Bioderma Phototerm MAX Aquafluide SPF 50
Întrucât nu-mi place cum se așează fondul de ten pe care-l folosesc în prezent peste ea, folosesc Phototerm MAX Aquafluide doar în zilele în care nu mă machiez. Dacă aveți tenul foarte gras, nu cred că această cremă este potrivită pentru voi. Însă dacă tenul este mixt sau normal, s-ar putea să vă placă. Pielea rămâne ușor grasă imediat după aplicare, însă după vreo 15-20 de minute, luciul se atenuează. Tenul nu rămâne complet mat, dar nici nu e extraordinar de gras.

Bioderma Phototerm MAX Aquafluide SPF 50
Așa cum spuneam și la început, am folosit și varianta Claire. Nu este la fel de lichidă ca cea incoloră și seamănă cu un fond de ten, având și acoperire. Nu foarte mare, însă îndeajuns încât să nu simt nevoia să aplic fond de ten peste. Deși am presupus că nuanța ar trebui să fie destul de deschisă, este mai închisă decât culoarea mea naturală. Chiar mult mai închisă. Însă, în zilele în care folosesc autobronzant pe corp, diferența este insesizabilă. Cred totuși că lipsește din gamă o nuanță ceva mai deschisă. Așadar, nu vă recomand să cumpărați una dintre cele două creme colorate, dacă aveți tenul deschis la culoare. Prețul recomandat este de 56 lei pentru varianta incoloră, iar pentru cele colorate, de 60 de lei. Toate cele trei tuburi sunt de 40 de mililitri.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top