X

inscrie-te la newsletter

balsam de ochi Vichy Aqualia Thermal

July 2, 2015 in beauty / cosmetice

De vreo două săptămâni folosesc o nouă cremă de ochi…care nu este chiar o cremă, ci un balsam de ochi Vichy Aqualia Thermal. Noul produs de la Vichy este primul balsam de ochi care promite echilibrarea circulației apei în jurul ochilor, pentru un aspect proaspăt în orice moment. Nu o să vă amețesc cu detalii tehnice, ci o să vă spun pe scurt care este părerea mea despre acest produs.

O lungă perioadă de timp, am fost obsedată de cremele de ochi. Eram dispusă să investesc o mulțime de bani în astfel de produse. De-atunci, însă, am studiat problema și cunosc acum mult mai multe despre îngrijirea tenului decât știam la vremea respecitvă. Acum folosesc cremă de ochi doar dimineața, pentru că seara folosesc la ochi crema pe care-o folosesc pe toată fața. Așadar ceea ce mă interesează la crema de ochi în această perioadă este să fie foarte ușoară – pentru că oricum deasupra pun cremă cu SPF -, să hidrateze pielea și să fie o bună bază pentru anticearcăn.

Balsamul de ochi Vichy Aqualia Thermal are o consistență foarte ușoară de gel, iar dacă îl țin peste noapte la frigider, dimineața când îl aplic, mă trezește instantaneu și-mi dezumflă zona ochilor. Deși este foarte light, nu pot spune că intră foarte repede în piele. Însă, odată intrat, aceasta rămâne foarte fină și hidratată, fără să încarce inutil zona ochilor.

balsam de ochi Vichy Aqualia ThermalDacă sunteți în căutarea unei creme de ochi light, dar care să hidrateze pielea, fără să o lase grasă, vă recomand să încercați balsam de ochi Vichy Aqualia Thermal. Cred că puteți să-l și încercați în farmacii să vedeți ce textură mișto are.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top