X

inscrie-te la newsletter

BaByliss Paris și pe piața din România

September 2, 2015 in beauty / noutati

Am avut acasă două plăci de întins părul, două ondulatoare și un uscător de păr, toate de la Remington. În afară de uscător, restul nu m-au impresionat. Deși nu am încercat niciodată produse de styling de la alte branduri, am știut mereu că sigur trebuie să existe ceva mai bun pe piață. Și așa ajungem la BaByliss, care s-a lansat ieri oficial și pe piața din România, prin Skin, unicul distribuitor.

Auzisem despre acest brand de la bloggerițele și vloggerițele internaționale, BaByliss Paris fiind brandul numărul 1 în Europa în materie de produse de styling  și îngrijire personală. BaByliss Paris vine în România cu o gamă largă de produse de styling și îngrijire personală: uscătoare de păr, ondulatoare, plăci pentru întins părul, perii rotative, multistylere și epilatoare.

Poate cel mai interesant produs, din punctul meu de vedere, este Curl Secret, primul ondulator pentru uz personal din lume complet automat (are la bază o tehnologie brevetată – Auto-Curl). Mă consider extrem de norocoasă pentru c-am primit și eu o astfel de ustensilă și abia aștept să vină weekend-ul să mă joc cu ea, pentru că sunt dezastru în ceea ce privește aranjatul părului. Nu știu dacă vă vine să credeți, dar nici măcar să împletesc calumea o coadă nu sunt în stare! Coafatul părului este marea mea frustrare și, tocmai din acest motiv, ani de zile am purtat părul tuns scurt. Dacă o să mă descurc cu Curl Secret, o să revin cu un review pe blog, poate chiar și cu un clip în care să vă arăt cum îl folosesc. Până atunci, îl găsiți redus 30% de la 599 lei la 419,99lei pe emag

BaByliss

 

Alături de BaByliss Paris, se lansează în România și BaByliss For Men – gama de produse de styling dedicate bărbaților. Brandul include trimmere, mașini de tuns părul sau barba și kit-uri cu multiple funcționalități.

BaByliss For Men

 

Share This Post

You Might Also Like

Back to top