X

inscrie-te la newsletter

Avon lansează două branduri noi de machiaj

January 26, 2017 in beauty / noutati

Avon a lansat la începutul acestei săptămâni pe piața din România două noi branduri de machiaj – Avon True si Mark. Spun pe piața din România pentru că atunci când am auzit de Mark., mi-am adus aminte că acum mulți ani, acest brand de produse de machiaj exista pe piață, iar imaginea lui era Lauren Conrad. Nu știu dacă vă e familiară Lauren, însă eu am fost mare fană Laguna Beach și The Hills și tocmai din acest motiv mi-am și adus aminte de acest brand. Și cu puțin research pe Google, am aflat că într-adevăr este vorba despre același brand. În România, imaginea Mark. este Inna.

Am fost și eu la evenimentul de lansare, m-am jucat cu produsele și câteva dintre ele au ajuns și în colecția mea, produse pe care m-am gândit să vi le arăt și vouă, că cine știe, poate le veți și vedea în vreunul dintre clipurile mele cu produse preferate. Și deja am și un produs care-mi place mult: Avon True Colour Eyeshadow Duo Warm Cashmere. Iar pentru 19 lei cât costă, pe bune dacă nu merită.

Avon True Colour

Avon True Colour

Un alt produs pe care am început să-l folosesc este Mark. Perfect Brow Styling Duo, care conține o pudră și o ceară de sprâncene. Eu am nuanța Soft Brown și, din fericire, mi se și potrivește. Nu am mai folosit de muuult timp o pudră pentru sprâncene, pentru că am preferat creionul de la Etude House de care v-am mai povestit sau pomada de la Anastasia Beverly Hills. 

Mark.

Un alt produs interesant Mark. este mascara pentru volum Spectralash. La baza tubului are un soi de rotiță de unde se poate regla nivelul de volum dorit. Evident că eu îl voi pune la maxim, adică la 3, pentru că prefer genele cu foarte mult volum. Însă, pentru cele care preferați ca o mascara să ofere lungime, Avon a lansat True Colour Supreme Nourishingun produs 2 în 1, care conține ulei de argan, vitamina E și ulei de cocos.

avon

Și am și două rujuri să vă arăt. Primul este Avon True Colour Supreme Nourishing în nuanța Red Creme. Este un ruj hidratant, cu textură cremoasă și conține ulei de jojoba, miere și ceară de albine. De asemenea, are și factor de protecție solară 15. În acest moment, este redus de la 31,73 lei la 18,99 lei.

avon avon

Al doilea ruj este Mark. Bold în nuanța Berry Cute. 

Mark. Mark.

Văd că deocamdată produsele Mark. nu apar pe site și nici în broșură, așa că nu știu să vă spun prețurile lor. Însă, ca să vă faceți o idee cam despre ce fel de produse este vorba, vă las mai jos câteva fotografii pe care le-am făcut catalogului pe care l-am primit la eveniment.

avon mark avon mark avon mark

Share This Post

You Might Also Like

Back to top