X

inscrie-te la newsletter

Autobronzantul meu preferat – Bondi Sands Self Tanning Foam

June 28, 2017 in beauty / cosmetice

Este al treilea an consecutiv de când folosesc același autobronzant – Bondi Sands Self Tanning Foam. Și pentru că l-am menționat deseori în clipurile mele și m-ați întrebat despre el, să vă și spun două vorbe despre acest produs.

Eu am pielea albă. Foaaaarte albă! Cu pistrui și toate cele. Nu-mi place să mă bronzez natural, iar de stat la solar nici nu se pune problema, ambele fiind obiceiuri nesănătoase pentru piele. Și pentru că-mi place să am pielea ceva mai închisă la culoare mai ales vara, autobronzantul este de bază în rutina mea în această perioadă.

Despre brandul australian Bondi Sands am auzit acum mulți ani de zile de pe canalele de YouTube pe care le urmăresc și toată lumea ridica în slăvi produsele lor. Așa că acum trei ani, am decis să încerc și eu Bondi Sands Self Tanning Foam, în nuanța dark.

Autobronzantul este sub formă de spumă și eu îl aplic cu ajutorul unei mănuși speciale, pentru a-l întinde uniform. Datorită consistenței sale, este foarte simplu de folosit și se întinde ușor, ca să nu mai spun că este și extrem de economic. Este a treia vară când folosesc același tub de 200 de mililitri pe tot corpul (pe față nu l-am folosit niciodată)! Dă într-adevăr semne că e pe final, însă au fost dăți când l-am folosit inclusiv iarna.

Bondi Sands Self Tanning Foam

Pe parcursul verii, folosesc Bondi Sands Self Tanning Foam de două ori pe săptămână, la o distanță de 3-4 zile și pentru mine este suficient. Pentru ca autobronzantul să se aplice uniform, înainte de aplicare, îmi exfoliez bine pielea corpului și insist în special la coate, genunchi și încheieturile mâinilor și picioarelor. Nu lasă pete și atunci când începe să se ducă din el, dispare uniform.

Autobronzantul poate fi clătit la o oră după aplicare, iar pentru rezultate maxime, la șase ore. Eu îl aplic de obicei seara și-l las să acționeze peste noapte. Are tendința să se ia pe haine imediat după aplicare, însă nu le pătează. Știu că sunt multe persoane care găsesc deranjant mirosul autobronzantelor, însă Bondi Sands Self Tanning Foam are aromă de cocos, fapt care mie-mi place foarte mult.

Nuanța pe care o lasă pe piele îmi place de asemenea foarte mult, pentru că este naturală. Nu este portocalie, ci mai degrabă un măsliniu cu un ușor subton roșu. Pentru că eram curioasă de rezultat, am aplicat o singură dată trei straturi și bătea un pic spre portocaliu. Oricum, pentru cineva care are pielea ceva mai închisă la culoare, cred că un strat/săptămână este suficient. Ignorați vânătaia din fotografiile de mai jos 😀

Bondi Sands Self Tanning Foam

fără autobronzant

Bondi Sands Self Tanning Foam

cu autobronzant

Bondi Sands Self Tanning Foam poate fi cumpărat de pe asos și prețul unui tub este de 20,26 de euro. Nu e foarte ieftin, însă ținând cont că m-a ținut aproape trei ani, cred că merită. Mai ales că este un autobronzant foarte mișto!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top