X

inscrie-te la newsletter

Argilă de la Aztec Secret

April 10, 2014 in beauty / cosmetice

 

Pe la mijlocul lunii martie, mi-am cumpărat de pe iherb o pudră de argilă de la Aztec Secret.

454 grame pentru doar 5,99 dolari. Am văzut-o pe-un canal de Youtube la o tipă care povestea despre ea cum c-ar fi la fel de bună ca măștile cu argilă de la Glam Glow. Îmi doresc cu puterea a o mie de sori o astfel de mască, însă sunt extrem de scumpe (se găsesc la Sephora). Și cum niciodată nu am avut norocul să dau peste o mască de față cu argilă care să mă mulțumească pe deplin, mi-am zis s-o încerc și pe aceasta că nu am mare lucru de pierdut. 

Pudra de argilă se folosește fie în combinație cu oțet de mere, fie cu apă. Nu știu de ce, dar mie mi-e cam teamă să-mi pun oțet pe față, fie el și de mere. Așa c-am folosit-o în combinație cu apă. Prima dată, am pus prea multă și nu mi-am dat seama, așa c-am aplicat-o pe față fără să mă mai gândesc la consistență. A fost mult prea moale și nu s-a întărit, așa cum se întâmplă cu acest gen de produs. Nu s-a întâmplat nimic. 

A doua oară, am pus mai puțină apă, am amestecat-o bine (cu degetele, într-un castron de porțelan – nu se folosește nimic de metal, pentru că oxidează). Se lasă pe față până la 10 minute pentru ten sensibil și până la 20 de minute pentru ten normal. Eu am lăsat-o atât cât a durat o baie, aproximativ 30 de minute. Pe măsură ce mi se întărea pe față, simțeam efectiv cum aceasta pulsează, așa cum scrie și pe ambalaj. Parcă simțeam efectiv cum lucrează. După ce-am clătit-o cu apă călduță și-un burețel, am simțit cum tenul mi-a rămas extraordinar de curat, ca niciodată parcă. Nu am mai simțit niciodată ca o mască cu argilă să-mi curețe pe bune tenul, așa cum am simțit cu aceasta. Chiar am simțit că face ceva. Aveam și niște mici coșulețe pe maxilar și le-a îmbunătățit considerabil aspectul, chiar dacă nu le-a uscat de tot. 

Îmi place mult pudra asta de argilă și a devenit un obicei s-o folosesc de două ori pe săptămână, în timp ce stau în cadă. Îmi place tot mai mult, de la o aplicare la alta. Am folosit muuuulte măști cu argilă, dar aceasta este prima care pentru mine chiar funcționează. Nu știu dacă este într-adevăr la fel de bună ca Glam Glow, dar cert este că e bună și mie mi-a îmbunătățit considerabil aspectul tenului. 

Pudra de argilă de la Aztec Secret este recomandată tenului acneic, fiind detoxifiantă, poate fi folosită și pe corp pentru împachetări și este un produs 100% natural, neavând niciun miros. Eu am devenit fană și-o voi cumpăra din nou după ce-o termin pe aceasta. Dacă vă doriți s-o încercați, o puteți cumpăra de aici.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top