X

inscrie-te la newsletter

Anti-Aging Serum Ivatherm Synergy

November 18, 2016 in beauty / cosmetice

A venit rândul să vă povestesc și despre serumul Synergy de la Ivatherm, care face parte din rutina mea zilnică de îngrijire a tenului de câteva săptămâni bune. Nu l-am căutat, a venit el singur la mine și bine a făcut pentru că-mi place foarte mult.

Ivatherm Synergy este un serum ce are consistență de ulei și este destinat tenului matur, uscat și sensibil. Nu m-aș lua însă neapărat după această încadrare, întrucât cred că orice tip de ten poate benificia de acest produs. Ivatherm Synergy conține șapte uleiuri bogate în Omega 3,6 și 9, obținute prin presare la rece, ce au acțiune antioxidantă, cum ar fi ulei de Onagra, ulei de Tamanu, ulei de semințe de baobab și ulei de sâmburi de struguri.

Ivatherm Synergy Eu îl folosesc zilnic, fie dimineața, fie seara, uneori chiar de două ori pe zi. La început mi-a fost teamă să-l folosesc dimineața înainte de machiaj, pentru că m-am temut să nu fie prea uleios. După ce-am văzut că intră destul de repede în piele și nu lasă film la suprafața pielii, am început să-l folosesc și dimineața, sub crema cu SPF. Ăsta este și unul dintre aspectele care-mi place cel mai mult la el: faptul că pielea îl absoarbe în câteva minute și pot apoi să aplic fond de ten fără nicio problemă. Dacă aveți însă tenul gras, cred că totuși ar trebui evitat dimineața și folosit doar seara.

Al doilea aspect care-mi place la Ivatherm Synergy este faptul că hidratează foarte bine pielea. V-am mai spus că în această perioadă tenul meu este extrem de deshidratat și trebuie să am mare grijă de el ca să nu mi se ducă pielea de pe față ca la șarpe. Ori de câte ori simt că ajung în punctul critic, primul produs după care întind mâna este Ivatherm Synergy. 

Prețul serumului Ivatherm Synergy este de 99 de lei pentru 30 de mililitri, direct din magazinul online Ivatherm. Și fiți pe fază că Ivatherm va avea Black Friday pe 25, 26, 27 cu multe reduceri!

Share This Post

You Might Also Like

Back to top