X

inscrie-te la newsletter

Andalou Naturals Turmeric + C Enlighten Serum

August 26, 2016 in beauty / cosmetice

Într-una dintre cele mai recente comenzi de pe Iherb, am cumpărat serumul Andalou Naturals Turmeric + C Enlighten Serum, despre care am primit o groază de întrebări încă de atunci. Așa că iată că după două luni de folosire, o să vă spun părerea mea despre acest produs.

Principalul motiv pentru care am cumpărat acest serum a fost pentru a mă ajuta în lupta mea necontenită cu petele solare pe care le-am dobândit de-a lungul tipului, sperând c-o să le mai deschidă nuanța. Are o textură apoasă, care se absoarbe foarte repede în piele și, de cele mai multe ori, l-am folosit singur, seara, fără a mai aplica o cremă hidratantă peste. Cu toate astea, au fost momente când tenul meu a fost ceva mai deshidratat, așa că am simțit nevoia să aplic extra-hidratare.

Din punct de vedere al ingredientelor, conține o listă destul de lungă de antioxidanți benefici pielii, acid hialuronic, turmeric și vitamina C. Singurul ingredient care ar putea părea problematic la prima vedere este uleiul de portocală, însă cantitatea conținută este foarte mică și mie nu mi-a cauzat niciun fel de probleme.

Andalou Naturals Turmeric + C Enlighten Serum

Din punct de vedere al efectelor pe care le-am observat după două luni de folosire neîntreruptă, pot spune că sunt foarte mulțumită. Deși rezultatele nu au fost neapărat cele pe care le așteptam – nu mi-a deschis petele decât foarte puțin, dar mă gândesc că după o folosire mai îndelungată, se vor deschide și mai mult -, am fost plăcut surprinsă că mi-a atenuat destul de mult ridurile pe care le am între sprâncene și care erau destul de pronunțate. Simgurul produs care m-a mai ajutat la nivelul ăsta a fost Clinical 1% Retinol Treatment de la Paula’s ChoiceDar întrucât nu am mai avut voie să-l folosesc, efectele au dispărut în timp, după o pauză destul de îndelungată.

Andalou Naturals Turmeric + C Enlighten Serum poate fi cumpărat de pe Iherbla prețul de 85 de lei, pentru 32 de mililitri. Eu îl folosesc de două luni de zile și am consumat mai puțin de un sfer din el.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top