X

inscrie-te la newsletter

Andalou Naturals 1000 Roses Moroccan Beauty Oil

May 5, 2017 in beauty / cosmetice

Cred că nu mai e niciun secret că Andalou Naturals este unul dintre brandurile mele preferate de cosmetice și mi-au plăcut toate produsele pe care le-am folosit până în prezent. Gama 1000 Roses este nouă pentru mine și am început cu uleiul Moroccan Beauty Oil, pe care îl folosesc de la începutul lunii aprilie.

Dacă nu vă place mirosul de trandafiri sau în general produsele mirositoare, clar nici acest ulei n-o să vă placă pentru că aroma lui este destul de puternică. Însă mie-mi place la nebunie, mai ales că de câteva luni am o mică obsesie cu mirosul de trandafiri. Pentru cele care puteți să treceți peste miros sau chiar vă place, este un ulei absolut minunat! Oricum, mirosul este natural, nu unul sintetic și cred că tocmai din acest motiv îmi place atât de mult.

Are o textură ușoară și se absoarbe incredibil de repede în piele, comparativ cu alte uleiuri pe care eu le-am folosit până acum. De obicei, seara este momentul când aplic acest tip de produs, însă datorită faptului că Andalou Naturals 1000 Roses Moroccan Beauty Oil nu lasă deloc peliculă grasă pe ten, îl folosesc cu succes și ziua. De asemenea, îmi place să-l aplic și ca bază de machiaj, pentru că fondul de ten se așează foarte frumos deasupra lui și-i oferă un strop de strălucire care mie-mi place la nebunie!

Andalou Naturals 1000 Roses Moroccan Beauty Oil mi se pare ideal pentru perioada de primăvară/vară, tocmai pentru că este light și, de obicei, în acest sezon nu prea-mi place să-mi aplic pe ten chestii foarte greoaie, așa cum fac iarna. De asemenea, dacă aveți tenul mixt sau gras și vă feriți de uleiurile pentru ten din acest motiv, cred că acesta ar putea fi o variantă demnă de luat în considerare.

Din punct de vedere al efectelor, mi se pare că oferă luminozitate pielii și lasă tenul extra-catifelat și moale. Parcă readuce tenul la viață instant! Iar dacă am pielea deshidratată, chiar dacă n-o repară la fel de eficient ca o mască de față spre exemplu, reduce vizibil aspectul de uscăciune. Să mai spun că în cazul meu micșorează și aspectul porilor dilatați?!

Andalou Naturals 1000 Roses Moroccan Beauty Oil poate fi folosit și pe păr, corp, unghii și cuticule, însă eu nu l-am folosit decât pentru ten. Uleiul este disponibil pe iherb la prețul de 70,96 lei și la Secom pentru 84 de lei.

Share This Post

You Might Also Like

Back to top